Descoperire incredibilă făcută de un câine, în curtea unei familii din Petroşani

| 06 aug, 2014

Un meteorit de opt kilograme a fost descoperit de un câine, în curtea unei familii din Petroşani.

Câinele unei familii din Petroşani a descoperit un meteorit de opt kilograme. Căţelul Ozzy a dat peste bucata de meteorit, scormonind într-o groapă în care proprietarii intenţionau să monteze un stâlp, scrie adevarul.ro.

Un meteorit în greutate de opt kilograme a fost descoperit în curtea unei familii de hunedoreni. Câinele de care au grijă aceştia i-a alertat despre obiectul ciudat, care se afla pe fundul unei gropi. Cornel Pintea, proprietarul câinelui, a relatat că descoperirea a avut loc în urmă cu câteva zile, la scurt timp după ce tatăl său săpase o groapă de aproximativ 1,5 metri în curtea casei, pentru a schimba stâlpul unei porţi.

„Groapa a rămas aşa peste noapte. Dimineaţa devreme când mă pregăteam să dorm, câinelea început să latre într-un mod ciudat. Fiind dezlegat, l-am văzut lătrând din groapă. M-am speriat. Am crezut că unul din iepuraşii noştri era acolo, dar nu era niciun alt animal. M-am îndreptat spre câine, cu o oarecare teamă, şi l-am văzut scormonind pe fundul gropii. Apoi am luat o lopată şi am săpat puţin pentru a scoate obiectul greu pe care îl „mirosise” Ozzy”, a relatat Cornel Pintea.

Tânărul a scos obiectul metalic şi l-a păstrat. A tăiat apoi o bucată din el şi a dat-o unui prieten, care a dus-o la un laborator din Germania, iar specialiştii care au testat-o au ajuns la concluzia că este vorba de un meteorit, care ar avea o vechime de aproape 300 de ani.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ