TEHNOLOGII EXTRATERESTRE: secretul aparatelor de zbor care survolează Pământul

| 30 iun, 2014

Avioane misterioase zboară în secret pe cer deasupra Pământului. Aceste nave stranii sunt considerate de unii a fi nave spațiale extraterestre, Alții sunt siguri că SUA au creat și dezvoltat nave strict secrete, antigravitaționale, deghizate să semene cu nave convenționale.

Salturile uimitoare ale științei au dezvoltat un nou tip de armă de apărare – tehnologia Stealth. Avioane capabile să lanseze bombe nucleare pot zbura înapoi fără a fi identificate.

Cercetătorii OZN-urilor nu au eliminat speculația că aceste avioane sunt rezultatul unei tehnologii extraterestre dobândite.
Tehnologia Stealth presupune existența unor panouri unghiulare pe avion, astfel încât radarul est împrăștiat și nici un semnal nu ricoșează înapoi la bază. Aerodinamica extremă păstrează perturbațiile aerului la minimum și opresc zgomotul zborului.
În timpul războiului din Golf, 56 de bombardiere invizibile au zburat în 1270 de misiuni și nu au fost niciodată lovite.
Primele rapoarte despre avionul stealth corespund uimitor cu cele despre OZN. Este posibil ca OZN-urile să fi fost în realitate avioane stealth și alte avioane negre de buget.

Bob Oechster, un expert în robotică, care pretinde că a fost specialist într-o misiune NASA, a spus că primul sistem de propulsie a avionului invizibil B-2 a fost obținut de la o farfurie zburătoare recuperată.

Investigatorul OZN Pat Weissleader a raportat că a luat urma unei fotografii din 1948, care se presupunea că arată un OZN în formă de topor. Persoana care a obținut fotografia lucrează la curățarea solului contaminat la Norton AFB, lângă San Bernando, California.
Norton AFB este una din facilitățile militare care au fost închise la reducerea militară de personal din 1990. Deoarece este aproape de San Bernando, California, s-a sugerat că ar fi un loc bun pentru un aeroport local. Înainte ca o astfel de locație să fie transformată pentru uz civil,trebuie curățată de orice agent poluant care s-a acumulat de-a lungul anilor.

S-a întâmplat ca Norton să fie în mod particular contaminat. Locul este cu cele mai radioactive fântâni din țară.
La localizarea unui teren sunt luate mostre de sol și testate pentru a se decide dacă există vreun fel de contaminare. Unul dintre membrii echipei a examinat o întreagă arhivă de fotografii și a dat peste aceasta.

Nave misterioase, sub formă de triunghiuri, au fost indicate în locuri unde au fost văzute anterior obiecte sub formă de disc.
Triunghiurile au fost văzute în Phoenix şi în zonele rurale din Marea Britanie.

Peste ani, au ieșit la iveală rapoarte cum că Norton AFB a fost utilizat ca zonă de testare pentru un avion nazist top secret capturat.
S-ar putea ca Pat Weissleader să fi dat peste singura fotografie cunoscută a acestui avion. Ar fi putut rapoartele despre OZN-uri să fi localizat pur și simplu un avion terestru exotic?

 


Sursă: efemeride.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ