O explicaţie INCREDIBILĂ pentru dispariţia zborului 370 Malaysia Airlines conectată cu WTC

| 19 iun, 2014

Publicată de numeroase site-uri românești, știrea celor 13 avioane de pasageri dispărute de pe radar deasupra spațiului aerian austriac, pentru circa 25 de minute, a șocat opinia publică.

Incidentul s-a produs în repetate rânduri de la începutul lunii. Potrivit autorităţilor aeronautice austriece, turnurile de control au pierdut, pur şi simplu, datele despre coordonatele zborurilor şi identitatea aeronavelor.

Incidente asemănătoare au avut loc şi în Cehia şi Germania. Cauzele rămân necunoscute, dar ar putea fi explicate prin interferenţe ale undelor electromagnetice provenind de la aeronave şi de la turnurile de control.

Mai mult de atât, în ultimele zile, două avioane militare s-au prăbușit, unul în China și altul în Spania, fără ca o problemă tehnică reală să fi existat. Agenția Aviatică Europeană s-a sesizat cu privire la aceste probleme majore și a demarat o anchetă al cărui rezultat probabil că nu o să-l aflăm niciodată.

Ce se întâmplă cu Pământul?

Este imposibil să nu ne aducem aminte de ziua de 8 martie 2014, când avionul 370 al Malaysia Airlines a dispărut fără ca nimeni să găsească o explicație. Interesant este faptul că niciunul dintre cei 227 de pasageri nu a încercat să declanșeze alarma cu privire la ceea ce se petrecea în interiorul aparatului de zbor, în condițiile în care au existat numeroase cazuri în care atunci când avionul urma să se prăbușească pasagerii își sunau apropiații (cazul Word Trade Center).

Este cert că întreruperea comunicării, în cazul tuturor evenimentelor aviatice petrecute în ultimele luni, s-a produs dintr-o cauză naturală, sau așa cum susțin unele zvonuri pentru că Pământul traversează o perioadă de schimbare iar anomaliile nu încetează să apară.

Aceste anomalii sunt reprezentate de numeroase portaluri magnetice, care conectează câmpul magnetic al Terrei cu Soarele. Chiar dacă această problemă nu a fost prezentată în adevăratul ei sens opiniei publice, NASA a instituit un program special prin care se încearcă trimiterea unei navete spațiale, care să orbiteze în jurul Pământului și care să detecteze aceste portaluri misterioase.

În momentul în care un astfel de portal se deschide, un flux imens de particule încărcate cu energie solară intră în magnetosferă. Atunci este momentul când avioanele sunt puse în pericol și cele mai negre evenimente se petrec, așa cum a fost și cazul zborului 370 al Malaysia Airlines.

Specialiștii sunt de părere că aceste portaluri se nasc în clipa în care câmpul magnetic al Soarelui presează peste cel al planetei noastre. Aceste anomalii se produc doar în timpul zilei și la fiecare 8 minute un astfel de portal se deschide pentru o perioadă de timp nedeterminată. Portalul este precum un cilindru, de dimensiuni variabile, poate ajunge și până la dimensiunea Terrei, care trimite o infuzie de particule, care la rândul lor provoacă perturbații.

Nu se poate spune cu exactitate care este motivul pentru care în ultima perioadă anomaliile au început să se intensifice, dar anumite voci ale științei susțin că întreaga planetă trece printr-o schimbare de proporții.

 

 

Sursă: descopera.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ