INCREDIBIL! Cum arată fotografia unui ASTRONAUT care pare să demonstreze că Pământul este PLAT

| 25 iun, 2014

Un astronaut american a postat pe Twitter o fotografie facuta din spatiu care pare sa demonstreze ca Pamantul este plat. Imaginea a devenit rapid virala in retelele sociale.

Autorul fotografiei este Gregory Reid Wiseman , unul dintre astronautii americani de pe Statia Spatiala Internationala. “Nu am nicio explicatie, mi s-a parut ca arata nenatural si mi-a placut”, a scris Wiseman pe Twitter, unde a si postat imaginea care a primit in scurt timp aproape o mie de retweet-uri.

Printre comentariile primite de Wiseman la postarea sa sunt si multe care sugereaza ca poza ar demonstra ca Pamantul este plat. Aceasta teorie, infirmata de vechii greci acum peste 2.500 de ani, e sustinuta in continuare de multi conspirationisti care cred ca NASA ne ascunde adevarul despre forma planetei noastre. Asa ca fotografia lui Wiseman le-a alimentat din plin speculatiile.

Explicatia e insa mult mai simpla: imaginea arata coasta de sud a Marocului, in zona granitei cu Sahara Occidentala. Aici tarmul are o forma ciudata, care vazuta din spatiu poate da senzatia ca Pamantul ar fi plat.

 

Sursă: efemeride.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ