UPDATE: Au început PROTESTELE în Piaţa Universităţii. Oamenii nemulţumiţi după votul în cazul lui Dan Şova

| 25 mar, 15:51

După ce parlamentarii și mirul imunității l-au salvat pe Dan Șova de DNA, internauții s-au mobilizat rapid și au anunțat, pe Facebook, organizarea unui protest împotriva imunității parlamentare.

Zeci de oameni s-au strâns în Piața Universității din București pentru a protesta față de votul dat de senatori în cazul Dan Șova.

Protestatarii scandează:

Ponta, nu uita, o să ajungi la DNA!

Ieşim în oraş, pleacă Victoraş!

Parlament penal, marş la tribunal!

DNA curăță politica.

Presa şi jandarmeria apără hoția.

Anticipate! NU se mai poate!

Noi nu şovăim! DAN ŞOVAlua

Evenimentul va avea loc în Piața Universității din Capitală, începând cu ora 18.00.

"Milităm pentru menținerea imunității doar pentru declarații politice. Nu dorim folosirea ei ca paravan pentru infractori! Ne vedem astăzi(n.r. – miercuri) la ora 18 în Piața Universității din București! Dan Șova a rămas cu imunitate! Parlamentarii continuă să își bată joc de popor și de justiție, ignorând mesajul transmis în noiembrie de stradă. E timpul să le reamintim de ce am ieșit în noiembrie!", se arată în anunțul postat pe Facebook.  

Dan Șova a scăpat de arest, dim lipsă de cvorum. Potrivit Comisiei de vot, au fost înregistrate 79 voturi pentru, 67 contra și 5 abțineri. Senatorul a fost miruit în plenul Senatului de către colega sa, Florina Jipa, fostă judecătoare la Tribunalul București.

 

Citeşte şi:  Buna şi Reaua Vestire: Dan Şova scapă de arest, Darius Vâlcov poate fi arestat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ