Mii de români ies ASTĂZI în stradă, în România şi Diaspora

| 16 mai, 11:34

Protestele faţă de defrişările abuzive se reiau sâmbătă în mai multe oraşe din ţară, dar şi din Diaspora, la o săptămână de la precedentele mitinguri pe această temă. Mii de persoane au anunţat pe reţele de socializare că vor lua parte la proteste.

"Am început în 9 mai şi continuăm lupta. Vino alături de noi, la Piaţa Universităţii, sâmbătă, 16 mai, la orele 17.

Politicienii ne-au aruncat în faţă fraze lustruite. Noi nu mai credem în vorbele lor şi ieşim în stradă până vom vedea fapte. Vrem să salvăm padurea de la dispariţie. Ne revoltă despăduririle abuzive şi faptul că replantările sunt cel mult simbolice. Dacă se continuă în acest ritm, în câţiva ani vom rămâne fără păduri.

Pregătim un eveniment special pentru Ziua Internaţională a Mediului, 5 iunie, dar până atunci cei ce ne conduc trebuie să ne vadă în stradă, să nu uite că existăm şi că nu mai răbdăm", anunţă organizatorii protestelor, pe pagina evenimentului.

Proteste vor avea loc în Bucureşti (Piaţa Universităţii, ora 17.00), Braşov (Bulevardul Eroilor, ora 16.00), Cluj Napoca (Piaţa Unirii, ora 16.00), Craiova (Piaţa Mihai Viteazul, ora 16.00), Iaşi (Piaţa Unirii, ora 17.00), Sebeş (Parcul din faţa primăriei, ora 16.00), Sfântu Gheorghe (ora 20.00), Sibiu (Piaţa Mare, ora 16.00), Târgu Mureş, Timişoara (Piaţa Victoriei, ora 16.00), Berlin, Londra, Madrid, Montreal, Strasbourg.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ