Val de cutremure în România

| 31 oct, 2013

Institutul Naţional pentru Fizica Pământului a anunţat că trei cutremure s-au produs în Galaţi şi Hunedoara. Cele două seisme din Galaţi s-au produs în noaptea de miercuri spre joi, iar cel din Hunedoara a fost înregistrat joi dimineaţa.

Primul cutremur din Galaţi, cu magnitudinea de 2,5, s-a produs la ora 22.47, la o adâncime de un kilometru, iar al doilea seism, cu o magnitudine de 2,6, s-a produs la ora 00.28, la o adâncime de 6 kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului.

Al treilea cutremur, înregistrat în Hunedoara, a avut o magnitudine de 3,2 şi s-a produs la ora 6.10, la o adâncime de 15 kilometri.

Un seism cu o magnitudine de 5.5 pe Richter s-a produs pe data de 6 octombrie în Vrancea la o adâncime de 134 de km. A fost cel mai mare cutremurr din România în ultimii 8 ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ