VALENTINA PELINEL rupe tăcerea! Care este adevăratul motiv pentru care a divorţat de Cristian Boureanu

| 12 iun, 18:49

Valentina Pelinel este un fotomodel cunoscut, care a atrage atenţia cu fiecare apariţie a sa. Blonda a fost căsătorită cu Cristian Boureanu, dar relaţia dintre ei nu a mers şi a ales să divorţeze.

Invitată într-o emisiune la AntenaStars, vedeta a vorbit deschis despre perioada în care a divorţat, dar şi despre afacerile de care s-a ocupat în America. De asemenea, blonda a vorbit şi despre problemele cu greutatea.

"Am avut o perioadă în care m-am îngrăşat o luptă grea cu kilogramele în plus, ştiu ce înseamnă problemele cu greutatea. Nu am operaţii estetice, dar acum fac 35 de ani şi apelez la multe teorii noninvazive, în ultimii 2-3 ani.

Nu îmi pare rău de nimic, nu îmi pare rău că m-am căsătorit, dar nici că am divorţat, am învăţat nişte lecţii, ca să fiu ce sunt acum. Unii nu îşi găsesc jumătatea din prima. Dar dacă După divorţ, am făcut o selecţie cu oamenii din viaţa mea. Mai am prietenii comuni cu fostul soţ. Noi păream un cuplu fericit şi brusc am divorţat. Şi nu am vrut să comentez nimic, nici el, şi în perioada nu m-am uitat la televizor, nu am vrut să aud. Am plecat în America şi m-am ocupat de colecţia mea de bijuterii. Eu, de regulă sunt un cinstit, ce spun eu e adevărat, eu nu mint. Dar sunt lucruri pe care aleg pur şi simplu să nu le spun, dar astea nu sunt minciuni. (...) Eu dacă iubesc, fac orice, las tot în urmă nu te mai înţelegi cu mine," a mărturisit Valentina Pelinel, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

 

Citeşte şi: Cristi Boureanu a înlocuit-o pe Pelinel cu o altă blondă celebră

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iun, 02:33
geo
de lucru acasa
Castiguri sigure, cu cel mai puternic sistem! Va prezentam in premiera absoluta un sistem profitabil pentru toti cei care vor sa castige sigur mai multi bani, in timpul liber, fără obligatii, cu incepere imediata. Lucrati confortabil, acasa. Timpul de lucru este la alegere. Cereti urgent detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ