Valeriu Zgonea: Când mă cazez la vile de protocol, de obicei plătesc, ca să nu existe comentarii

| 27 dec, 2013

Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, a spus că el plătește cheltuielile când se cazează în vilele de protocol ale RA APPS.

Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor,  a declarat vineri că vilele de protocol rămân în proprietatea statului, chiar dacă ar fi transferate către ministere sau biserică, adăugând că el când merge în aceste vile plăteşte cheltuielile.

'Este atributul Guvernului (transferarea acestor vile de protocol - n.r.). Până la urmă vila de la Covasna rămâne în proprietatea statului român, că e la un minister sau la celălalt ea rămâne o vilă de protocol a statului român în care pot să meargă şi demnitarii statului român şi alţi demnitari care vizitează România. Până la urmă ăsta este un avantaj al României, nu un dezavantaj. Eu sunt membru al Biroului permanent al Camerei Deputaţilor, deci unul dintre demnitarii care beneficiază de aproape şase-şapte ani de vile de protocol şi cu greu mă deplasez în anumite zone şi atunci când mă deplasez de obicei plătesc ca să nu existe comentarii', a spus Zgonea la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că transferarea vilei de la Olăneşti din fondul de protocol la SRI nu este 'nicio pierdere pentru statul român'.

'Demnitarii statului român beneficiază de ea cum beneficiau şi până acum. De exemplu, eu am beneficiat de multe ori atunci când am avut vizite oficiale, preşedinţi de parlamente naţionale au beneficiat de anumite atribuţii pe care le are SRI, pentru că face parte din aceste instituţii fundamentale ale statului român. Nu văd nicio pierdere transferul vilei la SRI sau că celălalt hotel a fost dat unei episcopii. Eu cred că episcopiile şi biserica pot să facă lucruri bune acolo unde statul câteodată a eşuat, aşa încât sunt în România, sunt ale românilor şi beneficiază românii de ele', a afirmat Valeriu Zgonea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 dec, 2013
nicu s
Derbedei
Ai visat bai Zgonaci ca vei ajunge sa traiesti ca u plaga pe spatele acestui popor.Sau cind mama ta a facut nesabuita greseala sa te nasca.Aspus:esti prost;hot;lenes si mincinos dar ai si limba lata,parlamentar sa te faci mama.Ati umilit si ati facut Romania de ris iar pe romani i-ati adus in pragul disperari si suicidului.Ceausescu v-a asteapta nenorocitilor.Ducetiva dracul mai repede la el si lasati tara asta sa respire.
27 dec, 2013
Razvan
Factura
Si ca sa nu existe nici un comentariu, putem vedea o factura platita de Dl. Zgonea? Probabil preturile sunt inca dupa grila din 1985, cazare conditii lux 10 zile, 100 de lei.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ