Vama Veche se pregăteşte de distracţie. Turiştii sunt aşteptaţi cu muzică, bere rece şi cazări surpriză

| 24 apr, 2014

O saptamana ne mai desparte de vacanta de 1 mai si deja simtim mirosul marii. Vama Veche freamata in asteptarea turistilor: plaja a fost curatata, iar marea parca isi aranjeaza valurile. Si pentru ca nu inceteaza sa ne surprinda, Vama isi invita turistii in acest sezon sa stea in camping sau la boutique-hoteluri.

Vama se pregateste sa-si intampine petrecaretii asa cum ne-a obisnuit: cu multa imaginatie si idei traznite. Deja cateva plaje au fost amenajate pentru turistii care vor veni mai devreme de 1 mai.

Miercuri, Vama ne-a oferit o avanpremiera a vacantei de 1 mai: soare stralucitor, nisip fin si bere rece.

Peste tot in Vama se munceste. Doar cateva zile ne mai despart de primii turisti. Si cum se anunta petreceri non stop, este verificat cu atentie sistemul de sonorizare.

Daca nu v-ati facut rezervare, trebuie sa stiti ca Vama este ocupata in totalitate. Puteti rezolva insa rapid problema cazarii daca va place viata la cort. Puteti campa direct pe plaja, in curtile localnicilor sau in campinguri amenajate.

Cazarea costa 20 de lei pe zi de persoana. Turistii au curent si parcare supravegheata. Iar daca nu au cort, pot inchiria unul "la cheie", cu saltele si sacuri de dormit. In plus, intr-un camping exista si un cinematograf in aer liber. 

Turistii care vor veni in respectivul camping vor avea parte de surprize placute. Chiuvetele au un design spectaculos, sunt facute de caldarari, iar usile sunt din lemn si au un design care imita clapele unui pian.

Pentru cei care isi doresc o oaza de liniste si eleganta, exista boutique hotelurile. Fiecare camera are alt design, culorile predominante fiind alb si negru. 290 de lei este tariful pe noapte, iar turistii au acces la piscina si jacuzzi

Desigur, nimic din toate acestea nu seamana cu amosfera boema din Vama Veche, cand drumurile nu erau asfaltate, nu exista bancomat, iar cazarile se faceau la localnici sau la cort. De la an an, statiunea s-a schimbat si acum atrage nu doar vamaiotii, ci si tineri pe care aina acum ii intalneam doar in Mamaia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ