Radu Mazăre: Fără serbări câmpeneşti de 1 Mai pentru că singurul ofertant pentru mici a fugit de FRICĂ

| 30 apr, 2014

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, miercuri, că municipalitatea nu va mai organiza în acest an serbări câmpeneşti de 1 Mai din cauza lipsei micilor, singurul ofertant declarat câştigător la licitaţia publică pentru achiziţionarea produsului respectiv retrăgându-se de teama de a nu fi controlat de procurorii anticorupţie.

'Să ştiţi că nu mai pot să organizez sărbătorile câmpeneşti de 1 Mai pentru că nu avem mici, întrucât venise un singur ofertant, l-am declarat câştigător şi a fugit de frică. S-a retras. (...) Discutăm de 40.000 de mici (...) nu ştiu care era valoarea contractului, a fost achiziţie publică. S-a prezentat unul singur, din Braşov, din Constanţa niciunul. A fost declarat câştigător, după care a venit şi a zis 'domn'e, mie mi-e frică, dacă o să vă dau mici, o să mă caute zece ani în urmă să vadă ce am făcut'. Şi s-a retras. Mie îmi pare rău mai mult pentru oameni', a afirmat Mazăre în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, instituţie unde trebuie să se prezinte săptămânal potrivit controlului judiciar sub care se află în dosarul în care este cercetat penal pentru luare de mită.

Primarul Constanţei a menţionat, în repetate rânduri, că în urma verificărilor şi descinderilor făcute de procurorii DNA Bucureşti la Constanţa, administraţia locală are probleme în organizarea licitaţiilor pentru că nu se mai prezintă ofertanţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ