Vasile Blaga: Candidatura Monicăi Macovei o situează în afara partidului

| 06 aug, 2014

Monica Macovei, europarlamentarul PDL,  se exclude singură din partid prin candidatura pe care şi-a anunţat-o la alegerile prezidenţiale, a declarat miercuri liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga.

'Legea unui partid este statutul, normele sunt deciziile. Noi nu dăm afară pe nimeni din PDL. Dar, dacă alţii se dau afară, încă avem statutul PDL, lucrurile acestea se reflectă şi în statutul noului PNL. În momentul în care ai o candidatură în afara partidului, automat te pui în afara partidului, decizia îţi aparţine. Pur şi simplu se exclude singură dacă candidează, nu trebuie s-o dea nimeni afară', a susţinut Blaga după şedinţa Consiliului de conducere al Alianţei Creştin Liberale (ACL).

În acelaşi context, întrebat dacă Monica Macovei va lua din voturile candidatului dreptei, preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a spus că nici nu se teme, dar nici nu se bucură.

'Dacă doamna Macovei consideră că e cazul să fie candidat la prezidenţiale, o va face. Nici nu mă tem, nici nu mă bucură. Nu mă tem de plecări din noul PNL sau din fostul PDL. Nu ne temem de aşa ceva, dar nici nu ne place. Dacă continuăm aşa, vom avea probabil 20 de candidaţi pe dreapta. Nu este bine. Îi rog pe toţi cei care se văd candidaţi să se gândească un pic dacă este cea mai bună soluţie pentru România, să avem o puzderie de candidaţi. Dar nici nu sunt în poziţia să dau cuiva sfaturi. Cel mai bun sfat este cel care se cere. Şi doamna Macovei, şi alţii, dacă consideră că trebuie să candideze, o vor face. Nu credem că vor lua un număr semnificativ de voturi de la candidatul dreptei', a spus Iohannis.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a anunţat, marţi seară, că va candida la prezidenţiale, menţionând că nu este o decizie uşoară, dar este o provocare pe care şi-o asumă.

CITESTE ŞI MONICA MACOVEI şi-a lansat candidatura la PREZIDENŢIALE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 aug, 2014
Antonie
VASILE BLAGA CU PRIVIRE LA D-NA M.MACOVEI
POPORUL ROMAN A MANCAT MARE PAPARA DE LA ACESTE PARTIDE CARE S-AU BAGAT IN PALATE DE CLESTAR ,CU ,,LEGI,, SI ,,STATUTE,, BATUTE IN CUIE SI NU MAI VOR SA AUDA FIINTA CEA VIE A POPORULUI IN SLUJBA CARUIA AR TREBUI SA SE AFLE.DACA LEGILE PARTIDULUI D-TALE LE STII BINE, D-LE BLAGA, CAND ACEST PARTID SI CELELALTE VOR STI SI LEGEA POPORULUI CARE E FALIMENTARA LA ACEASTA ORA . ATATA TIMP CAT ACESTE PARTIDE AU DAT LA O PARTE INTERESELE TARII ROMANIA ,CREDEM,NU MAI ARE NEVOIE DE ELE...SUNT FOSILE INCA VII ALE FOSTULUI PCR,MICA DIFERENTA E CA S-AU INMULTIT MINCIUNILE ELECTORALE, FRAUDELE DE TOT SOIUL INCAT LUMEA NU MAI POATE DEOSEBI ADEVARUL DE FALS. TRASEISMUL POLITIC A DESCUMPANIT MAI TARE PE ROMANI CARE ,DIN INCONSTIENTA,IGNORANTA,MANIPULARE,CUMPARARE AU FACUT JOCUL ACESTOR PARTIDE ,CAZAND EI INTR-O GROAPA COMUNALA PLINA DE GUNOI, A PROPO S DE MAREA GROAPA DE GUNOI FACUTA IN ROMANIA DE MAFIOTII ITALIENI ,UNA DIN CELE MAI MARE DIN EUROPA!...NOI INCEPEM SA CREDEM IN CANDIDATII INDEPENDENTI,CARE AU CURAJUL ,INDIVIDUAL, SA-SI ASUME RASPUNDEREA.INDEPENDENTII SA PUNA LA BATATIE TOT ADEVARUL DESPRE EI,CU BUNE ,CU RELE,SI POPORUL SA ALEAGA!NU MAI TREBUIE SA ALEAGA PARTIDELE PENTRU NOI,S-A VAZUT UNDE AM AJUNS!TRENUL ROMANIEI SA SCHIMBE MACAZUL,NE TREBUIE UN ACAR FOARTE BUN.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ