Victor Ponta a avut o întrevedere cu directorul CIA, John Brennan

| 12 feb, 23:30

Victor Ponta a avut joi o întrevedere cu directorul CIA, John Brennan, ocazie cu care au fost subliniate progresele în cadrul Parteneriatului strategic dintre România și SUA, informează Executivul printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, la întâlnire, John Brennan a reafirmat aprecierea pentru excelenta relație de colaborare cu SRI și SIE.

''Cu prilejul vizitei efectuate în SUA, prim-ministrul Victor Ponta a avut astăzi, 12 februarie, o întrevedere cu directorul CIA, domnul John Brennan. Cu acest prilej au fost subliniate progresele în cadrul Parteneriatului strategic dintre România și SUA. Cu ocazia întrevederii, directorul CIA a reafirmat aprecierea pentru excelenta relație de colaborare cu SRI și SIE și rolul asumat de România în regiune'', se arată în comunicatul citat.

Premierul Victor Ponta se află de miercuri în SUA.

Șeful Executivului de la București a avut, miercuri, o întâlnire de lucru cu secretarul american al Comerțului, Penny Pritzker.

De asemenea, Ponta a prezidat miercuri după-amiază, la Washington, masa rotundă organizată de American-Romanian Business Council, eveniment care a regrupat companii importante din cadrul AMRO, precum ADM, Allied TechSystems, Amgen, Boeing, Cargill, Chevron, Coca-Cola, Ellicott, ExxonMobile, General Electric, Lindsay, Mega, MetLife, MoneyGram, Pike Energy, Raytheon, Smithfield, Timken, și a fost găzduit de Eric Stewart, președinte al AMRO.

Joi, premierul s-a întâlnit la Washington cu secretarul american al Apărării, Chuck Hagel. În cadrul întâlnirii de la Pentagon, "a fost reafirmată preocuparea constantă pe care Guvernul României o are pentru întărirea cooperării bilaterale în domeniul apărării, ca pilon al parteneriatului Strategic dintre România și SUA", fiind subliniată totodată "susținerea largă în România pentru consolidarea prezenței cu efective a SUA și NATO în țara noastră".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ