Victor Ponta: În ultimii 3 ani am încercat să răspundem necesităților armatei

| 01 apr, 2014

Victor Ponta a ținut un discurs în fața camerelor reunite ale Parlamentului cu ocazia aniversării a 10 ani de la integrarea României în NATO.

Victor Ponta, declarații:

- Aderarea României la structurile Nord Atlantice şi integrarea în Uniunea Europeană sunt două obiective fundamentale, cele mai importante atinse de România în ultimii 25 de ani.

- România se află într-o situaţie privilegiată de siguranţă, de răspuns eficient, coerent şi credibil la orice fel de ameninţare la adresa securităţii sale naţionale.

- Oameni politici, oameni care au avut viziune, Ion Iliescu, Emil Constantinescu, premierii Victor Ciorbea, Adrian Năstase, au făcut posibilă sărbătorirea a 10 ani de la aderarea noastră la NATO.

- În ultimii 3 ani am încercat să răspundem necesităților armatei, alocând în 2014 1,42% din PIB pentru armată.

- Fac un apel către Parlament ca în 2015-2017 să creștem bugetul armatei cu câte 0,2% pe an, pentru a atinge nivelul dorit de 2%.

-

Tag-uri: nato, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 apr, 2014
Rusine Ponta
Avem bande, găşti, grupări mafiote. Iluzia că acestea ar fi partide cu ideologii şi doctrine clare este întreţinută de o propagandă chioară, de fauna aderenţilor interesaţi în căutare de chilipiruri, şi de audienţa mai mare sau mai mică în rândul populaţiei nealfabetizate civic, uşor de manipulat în direcţia dorită de marii rechini ai economiei de junglă.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ