Ponta, întrebat de ce nu a discutat cu Băsescu în Parlament: Să pretindem că suntem prieteni? Nu suntem

| 01 apr, 2014

Premierul Victor Ponta a explicat faptul că nu a discutat, în Parlament, cu preşedintele Traian Băsescu prin faptul că îl va ignora până când acesta îşi încheie mandatul şi că va colabora strict pentru obligaţii oficiale, amintind că, în Parlament, au fost elogiaţi cei cu merite pentru NATO.

"Să pretindem că suntem prieteni ? Nu suntem", a spus Ponta.

El a precizat că îl va ignora pe preşedintele până când acesta îşi încheie mandatul şi că va colabora strict pentru obligaţii oficiale, precum semnarea decretelor prezidenţiale şi alte evenimente.

Ponta a adăugat că, în Parlament, au fost elogiaţi cei care meritau pentru aderarea la NATO, respectiv militarii români care şi-au făcut datoria, foştii preşedinţi Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, foştii prim-miniştri.

Senatul şi Camera Deputaţilor au organizat, marţi, o şedinţă solemnă consacrată aniversării a 10 ani de la aderarea României la NATO, la şedinţă fiind prezent preşedintele Traian Băsescu, foştii şefi ai statului Emil Constantinescu şi Ion Iliescu, precum şi principesa Margareta, dar şi foşti premieri.

Preşedintele Băsescu a avut un loc rezervat în faţa prezidiului, iar foştii şefi de stat şi foşti alţi oficiali implicaţi în aderarea la NATO au fost aşezaţi de o parte şi de alta a prezidiului.

În schimb, premierul Victor Ponta a stat în sală, în banca parlamentarilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 apr, 2014
Babuinul
Ponta vorbeste-n punga si merge la antena 3 si la Romania tv , vuvuzelelui lui si-ale psd-ului, unde stapan este voiculescu si ghita...Ponta la astia face plecaciuni si zambre...el nu sta de vorba cu presedintele tarii si-al Romanilor! El sta cu tartorul hotilor, voiculescu si cu securistul ghita...ca asti-as stapanii lui!!!
Vorbeste-n punga viorele si fasai-o fraierilor care-au mai ramas nepacaliti si prostiti de tine pe la antena 3 si romania tv....
Cat de mic NIMIC esti mai baiatule!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ