Victor Ponta: Liviu Dragnea rămâme coordonator în PSD

| 27 mai, 20:46

Liviu Dragnea a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al PSD, însă va rămâne coordonator al programului naţional 2016-2020 al partidului, a anunţat Victor Ponta, miercuri, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Victor Ponta a reiterat faptul că vede sentinţa dată împotriva lui Liviu Dragnea în dosarul Referendumul ca pe una nedreaptă şi a precizat că acesta, deşi a demisionat din funcţia de preşedinte executiv, va rămâne coordonator al proiectelor importante din PSD.

"Liviu Dragnea va fi în continuare coordonatorul programului nostru naţional 2016 - 2020 şi în această calitate va îndeplini toate sarcinile pe care Comitetul Executiv Naţional le consideră necesare pe partea de organizare a partidului. Liviu Dragnea va fi în continuare, în ceea ce mă priveşte, ca lider al PSD, partenerul meu în ceea ce am început în 2010 şi cred că vom ternina cu succes în 2016", a declarat Victor Ponta.

Preşedintele PSD a subliniat că "absolut toţi membrii Comitetului Executiv Naţional" s-au arătat solidari cu Liviu Dragnea şi consideră nedreaptă sentinţa din dosarul Referendumul. "În 2012 Liviu Dragnea a fost desemnat de către noi toţi coordonator al campaniei pentru referendum şi că, dacă s-a decis în instanţă ca doar Liviu Dragnea săplătească pentru ce am făcut cu toţii, este o decizie ep care o considerăm nedreaptă şi pe care o va contesta", a punctat Victor Ponta.

Social-democraţii s-au întrunit miercuri după-amiază, în şedinţa Comitetului Executiv, pentru a discuta decizia lui Liviu Dragnea de a demisiona din funcţia de preşedinte executiv, după ce a fost condamnat cu suspendare în Dosarul Referendumul. Dragnea spune că "telenovela" demisiei trebuie să se încheie, însă mai mulţi lideri judeţeni nu vor ca acesta să plece din conducerea partidului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ