DEMISII pe bandă în PSD: Un alt LIDER cu greutate a renunțat la funcții

| 28 mai, 13:40

Senatorul social-democrat Niculae Bădălău a declarat joi că a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu în semn de solidaritate cu "cei 7,4 milioane de oameni care au votat la Referendum".

'Eu sunt un om de cuvânt şi consecvent şi nu declar una pe scările partidului şi alta pe la colţuri. Mi-am depus demisia la Comitetul Executiv al partidului, din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu. Nu văd nicio tragedie în asta, poate că unii îşi freacă mâinile deja, dar e vorba de principiu aici, vreau să anunţ acest lucru mâine şi direct, în teritoriu, oamenilor care m-au ales', a declarat Niculae Bădălău, potrivit Agerpres.

El spune că rămâne secretar general adjunct în cadrul PSD şi aşteaptă decizia conducerii partidului cu privire la demisia lui.

Citeste si: Paul Stănescu a demisionat din funcțiile de conducere deținute în PSD

'Demisia este un act unilateral, dar aştept decizia preşedintelui partidului, poate are o soluţie mai bună la Giurgiu, e vorba de principiu aici. Sunt solidar cu cei 7,4 milioane de oameni care au votat atunci, la Referendum, şi la Giurgiu am obţinut cel mai bun rezultat. Eu nu pot să îl judec pe Liviu Dragnea decât politic, nu comentez actul de justiţie, dar politic, noi, şi mă refer aici la toţi actorii de pe scena politică, în momentul în care am fost de acord cu organizarea Referendumului, am organizat Referendumul, am votat să facem acel referendum şi ca domnul Dragnea să conducă campania, noi îl punem şi noi votăm acum să îl dăm afară!? În viaţă trebuie să şti să mai şi pierzi şi să mai dai şi un pas înapoi, e vorba de principiu aici şi dacă acceptăm e ca şi cum certificăm că Referendumul a fost o mascaradă', a subliniat senatorul Niculae Bădălău.

Liderii mai multor organizaţii judeţene ale PSD au transmis mesaje de susţinere faţă de rămânerea lui Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte executiv al formaţiunii, după ce acesta a demisionat din funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi a anunţat că va demisiona şi din funcţia de preşedinte executiv al PSD. Iniţial, el şi-a prezentat demisia în faţa Biroului Permanent Naţional, însă acesta nu i-a acceptat-o, decizia fiind lăsată în seama Comitetului Executiv Naţional.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ