Vizită la nivel înalt în România. Cine vine în ţara noastră pe 9 martie

| 06 mar, 19:27

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, face o vizită în România, pe 9 martie. Şeful diplomaţiei germane se va întâlni la Bucureşti cu preşedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta şi cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, dar va participa şi la o serie de evenimente la Sibiu.

Seful diplomaţiei de la Berlin, Frank-Walter Steinmeier, va avea, în cadrul vizitei în România, de luni, 9 martie, convorbiri politice cu preşedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta şi cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, potrivit Mediafax.

Totodată, ministrul german de Externe va participa, la Bucureşti, la inaugurarea unei noi investiţii a unei firme germane.

Citeşte şi: Răspunsul NEAŞTEPTAT dat de Klaus Iohannis unui jurnalist neamţ. L-a pus la punct!

Vizita în România a oficialului german se va încheia la Sibiu, unde îi va fi înmânat titlul de Cetăţean de Onoare al oraşului.

De asemenea, Steinmeier va participa la inaugurarea expoziţiei "Trecut şi prezent al minorităţii germane în România" la Muzeul Naţional Brukenthal şi la manifestarea festivă "25 de ani ai Forumului Democrat al Germanilor din România".

Vizita ministrului geman de Externe vine după ce preşedintele Klaus Iohannis a făcut o vizită oficială în Germania, în perioada 25-27 februarie.

Citeşte şi: Bilanţul vizitei lui Klaus Iohannis în Germania. Schengen la orizont şi felicitări pentru DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ