Mesajul Ruxandrei Dragomir pentru Elena Udrea cu patru zile înainte de expirarea mandatului de arestare

| 21 apr, 12:37

Ruxandra Dragomir a postat, marţi, pe Facebook, un nou mesaj de susţinere pentru Elena Udrea, cu patru zile înainte ca fostului ministru să îi expire mandatul de arestare preventivă.

Elena Udrea se află în arest preventiv de la data de 25 februarie, iar săptămâna aceasta îi expiră mandatul de arestare preventivă.

Ruxandra Dragomir a postat un mesaj de susţinere pe Facebook.

Citeşte şi:  BOMBĂ! DNA deschide dosarul finanțării PD-L din bani proveniți din corupție

"Pe 25 aprilie ,expira cele doua mandate(60 de zile)de arestare preventiva,in dosarul ,,Gala Bute". Sper ca,de aceasta data, Inalta curte sa adopte masura corecta. In opinia apararii nu există absolut niciun motiv pentru care Elena să fie arestată preventiv. Ancheta penală în ceea ce o priveşte se poate desfăşura foarte bine şi în arest la domiciliu sau sub control judiciar.

În acest moment al anchetei, nu se discută pe fondul dosarului, ci doar în ce măsură anchetarea în libertate poate să pună sau nu piedici anchetei. În cazul Elenei, arestul preventiv nu se impune şi ar fi normal să fie trimisă în arest la domiciliu sau, şi mai corect, pusă sub control judiciar".

Tag-uri: DNA, elena udrea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 apr, 15:22
BASINESCU CRIMINALUL
URATELOR HOATE SI STRAMBE,LA CREIER
DE CE NU VA INGROPATI VOI DOUA LESBIENE ,IN GROAPA COMUNA A CAINILOR TURBATI DE SIDA-EBOLA.ASA SCAPAM DE TOTI TEMBELII DIN ROMANIA,LUATI-L SI PE PUSCARIASUL DE JILAVA ,BASINESCU CRCRETINUL CU PAR PE LIMBA.
HUO,PROASTELOR UNIVERSALE.LA PUSCARIE CU VOI.CURU-XANDRA A FURAT 1 MIL EURO DE LA FEDERATIA DE PENIS. BOLNAVELOR DE AMOR SATANIC

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ