Proteste cu GĂINI la sediul ACL. Mesajul de la gâtul păsărilor: Sunt Iohannis. Mi-e frică de dezbatere

| 11 noi, 2014

Mai multe găini au fost aruncate în curtea sediului ACL din Bucureşti. În jur de 50 de păsări au fost aruncate peste gard.

La gâtul lor era scris următorul mesaj: „Sunt Iohannis. Mi-e frică de dezbatere”. Multe dintre găini erau deja moarte când au fost aruncate peste gard.

Incidentul are loc cu puţin timp înainte de sosirea la sediul ACL a preşedintelui PPE, Joseph Daul, care urmează să aibă o întâlnire cu Klaus Iohannis, Vasile Blaga şi Anca Boagiu.

Prima reacție a ACL a venit prin intermediul purtătorului de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu: Gestul „mă îngrozește (...), îmi provoacă scârbă”, a spus Gorghiu. Ea a denunțat campania de o josnicie, mojicie fără precedent.

Foto: RomâniaTv.net.

Semnalul lui Crin către PNL: Iohannis v-a vândut lui Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 noi, 2014
YGEN,YGEN,YGEN
ALEGETI :MINCINOSUL ...ORI DREPTUL!
ADEVARUL ESTE EXACT CONTRARIUL.ASA cum TOVARASUL ILICI ILIESCU [la ALEGERILE din ANUL 2000 ]FUGEA de DEZBATERILE TELEVIZATE cu TRIBUNUL VADIM TUDOR,IDEM si cu URMASUL tovarasului ilici iliescu in anul 2014:PROCURORUL PONTA.Domnule PONTA TOATE 'SONDELE de OPINIE te PONTEAZA PRESEDINTE...!DE CE va ESTE FRICA si nu VRETI sa PARTICIPATI la o DEZBATERE PUBLICA intr-un LOC PUBLIC,NEUTRU... asa cum va PROPUS CHALENGERUL JOHANNIS?!DE CE VA ASCUNDETI IN SPATELE 'TEMBELIZIUNILOR FIDELE DUMNEAVOASTRA...?!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ