Dezvăluiri în premieră despre copiii "vânduţi" de Iohannis. Mătuşa lor RUPE TĂCEREA

| 11 noi, 2014

Dezvaluiri incredibile despre trecutul lui Klaus Iohannis au fost facute publice. Matusa copiilor care ar fi fost “traficati” de candidatul ACL la Presedintie si al sotiei sale a decis sa rupa tacerea. Interviul a fost difuzat in cadrul editiei de duminica seara a emisiunii “Sinteza Zilei” de la Antena 3.

Matusa celor trei copii, Mioara Iliuţ, a povestit ce rol a jucat Iohannis în procesul de adopţie. Femeia (sora tatalui copiilor) il implora pe Klaus Iohannis sa o ajute ca sa-si gaseasca nepotii:

“Domnul Iohannis zicea ce spuneau canadienii. Mi-a zis ca are si el o fetita de cinci ani si ca si el o s-o dea. Copiii erau cu noi, cu mine si cu mama mea, Maria Iliut. Niciodata, domnul Iohannis nu le-a adus nimic. Doamna Cami (n.red. sotia lui Klaus Iohannis) le-a dat cate o bomboana. Avea sase bomboane si doua le-a bagat inapoi. Era foarte smecher Iohannis. Vorbea frumos, zicea ca o s-o duca bine. Mama nu ii dadea copiii. Dar el a zis ca isi da propria fata. Am aflat ca nu are nicio fata. Cand mama a murit mi-a zis: <>. Mi-a zis sa nu ii las copiii. Erau crescuti de ea, nu de tatal lor. Nu i-a dat nimeni niciun ajutor. Nu stim daca sunt vii, daca traiesc. Fata cea mare avea sapte ani. De ce nu ne-a ajutat domnul Iohannis? Cand umblam cu mama dupa el , fugea de noi. Ne-a dat o poza cu copiii, dar poza era facuta la varsta la care i-a luat. Nu facuse mai tarziu, ca sa vedem cum arata. Mi-a zis o femeie ca i-a dat bani pentru fetita. A luat bani ca sa taca. Bunica copiilor nu a luat bani. Iohannis nu a dat certificatele la copii. Domnul Klaus avea puterea in mana. A fost primar, avea putere. Mama doamnei Carmen (n.red. – sotia lui Klaus Iohannis) mi-a aratat o fetita mica, imi spunea ca o duce in Canada. Se intampla in 1997. In 24 de ani nu am aflat nimic de copii. Canadienii au stat trei saptamani in casa la Iohannis. Era intr-o vineri cand i-a luat. Canadienii erau intr-o masina si Iohannis si doamna Carmen in alta masina. Baiatul a fost luat in brate de Iohannis si bagat in masina. As vrea sa ii transmit domnul Iohannis un mesaj: Ajutati-ma sa imi gasesc nepotii. Acum aveti putere. Vreau un semn de la ei!, a declarat matusa copiilor.

Mai multe, pe Antena 3

Citeşte şi: Klaus Iohannis, PRIMA reacţie după acuzaţiile de trafic de copii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ