Alegeri prezidenţiale 2014. Klaus Iohannis: Mă aştept să câştig cu 52% sau 53%

| 10 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Candidatul ACL în alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat luni seara, că se aşteaptă să câştige scrutinul de duminică cu un scor electoral de peste 52%.

Alegeri prezidenţiale 2014. "Prezenţa la vot  poate va fi de 55 % şi mă aştept să câştig cu 52 sau 53%', a spus Iohannis, invitat la o emisiune a postului de televiziune Realitatea TV.

Candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obţinut 40,44% (3.836.093 voturi) în primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, iar candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obţinut 30,37% (2.881.406 voturi), potrivit procesului verbal final privind rezultatul votării.

Citeşte şi: RomâniaTV: Ponta: Chiar dacă toate voturile din diaspora ar fi 100% pentru Johannis, rezultatul nu se schimbă

Iohannis vrea o dezbatere pe teren neutru

"Între doi candidaţi din turul doi trebuie să existe o dezbatere publică pe o platformă neutră, accesibilă tuturor jurnaliştilor indiferent de tipul de media, indiferent că sunt de la TV, radio, internet, presa scrisă. (...) Îmi doresc, şi cred în continuare că mâine, poimâine, cel târziu, poate reuşim să organizăm o dezbatere care este accesibilă oricărui jurnalist', a declarat Klaus Iohannis.

Întrebat dacă vede posibilă o dezbatere publică împreună cu Victor Ponta până în ultima zi a campaniei electorale, Iohannis a răspuns: 'Dacă ne implicăm cu toţii, sunt convins că vom reuşi ceva. (...) Am încredere în mine că voi face în aşa fel încât să existe o dezbatere'.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014. CCR a validat turul I al alegerilor. Campania electorală a început oficial

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 noi, 2014
fane
Daaaaa ?Si marmota ce facea?
11 noi, 2014
katy
ii pregatea incompatibilitatea...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ