Pe ce voturi se bazează Klaus Iohannis pentru a-l învinge pe Victor Ponta

| 11 noi, 2014

ALEGERI PREZIDENTŢIALE 2014 TURUL II. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat că este foarte important ca românii din diaspora să nu mai întâmpine probleme la cel de-al doilea scrutin al alegerilor prezidențiale.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. ”Oamenii trebuie să voteze. Românii din diaspora trebuie să voteze. Mă bazez pe ei. Va fi nevoie insa sa porneasca mult mai de dimineata pentru ca in continuare vor fi foarte multi romani care vor sa voteze in diaspora. Guvernul a neglijat acest lucru, cred ca nu a dorit sa se voteze in diaspora. Acum romanii nu au alta cale decat sa isi dea votul”, a declarat Iohannis la Kiss FM.

De asemenea, Iohannis a mai precizat că se bazează și pe votul tinerilor.

”Mă bazez pe tineri si în primul tur peste 50% dintre tineri au fost la vot”, a mai spus Iohannis.

SONDAJ: Cum arată lupta dintre Ponta şi Iohannis pe ultima sută de metri. Diferenţa dintre cei doi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 noi, 2014
eugen
Plictisit in timpul liber? Scarbit de politica? Vrei sa castigi bani cinstit? Iti place sa lucrezi pe computer?Te invitam sa lucrezi ca operator online, nu este nici un joc piramidal, nu este MLM, putem pune la dispozitie si dovada platii,pierde-ti timpul liber cu folos!
Pentru detalii, trimiteti textul ”INFO” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ