Reacţia NEAŞTEPTATĂ a lui Ponta după ce Geoană şi Vanghelie au aruncat cu noroi în conducerea PSD

| 28 noi, 2014

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, că excluderea din partid a lui Mircea Geoană şi a lui Marian Vanghelie a fost corectă, având în vedere declaraţiile făcute de cei doi la adresa lui şi a formaţiunii după luarea deciziei.

'Atunci când oamenii gândesc total diferit... Eu ştiam, colegii mei ştiau, dumneavoastră mai puţin, presa, ce gândesc domnul Geoană sau domnul Vanghelie despre noi şi despre viitorul partidului. După ce am luat această decizie, dacă mai era nevoie de o confirmare, toate lucrurile pe care cei doi foşti colegi ai noştri le-au spus aseară denotă că decizia a fost corectă. Adică nu puteam să fim împreună dacă domnul Vanghelie şi domnul Geoană chiar cred acele lucruri despre noi toţi, despre mine şi despre PSD. Cum putem să zicem, să zâmbim în faţa camerelor că, de fapt, suntem foarte buni prieteni. Pur şi simplu s-au despărţit nişte drumuri', a afirmat Ponta, la DC News.

El a adăugat că nu o să le reproşeze nimic în public celor doi, poate în particular. 'Eu nu le-am făcut nici ieri şi nu o să le fac nici azi, nici mâine niciun reproş personal domnului Vanghelie, domnului Geoană. Dacă am să le fac, le spun lor în particular. Nu o să răspund la toate acuzaţiile acelea pe care le-am auzit aseară. Dacă le-aş fi auzit cu o zi înainte de şedinţă, poate că erau mai bărbăteşti, ca să zic aşa. Dar, ieri, în şedinţă, amândoi colegii au spus că nu este adevărat, noi îl susţinem pe Victor, îl vrem la conducere, este bun, este nu ştiu ce, după care seara au spus ceea ce gândesc cu adevărat şi ceea ce ştiam', a punctat Ponta.

Despre ideea lui Geoană privind separarea funcţiilor de premier şi de preşedinte al partidului, Ponta a spus că nu este rea şi că nu neapărat pentru o astfel de propunere a fost exclus acesta din PSD.

'Cu Dan Şova a fost o altă situaţie. El a fost sancţionat ieri şi sunt convins, am văzut şi reacţia lui, a înţeles de fapt care era problema, nu era legată de ceilalţi colegi. A fost prea grăbit. Imediat după alegeri a intrat în valul acela în care trebuiau făcute schimbări. Eu cred că Dan Şova va rămâne alături de noi. Din punctul meu de vedere nu e definitivă pentru niciunul, dar în Dan Şova am speranţa că a înţeles exact de ce toţi colegii au gândit că trebuie să primească o sancţiune', a explicat preşedintele PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 noi, 2014
carnatul
ponta-dubaiezul VORBESTE DE BARBATIE...imi dau lacrimile...omul asta a pierdut de mult contactul cu realitatea. iar bun simt nu a avut vreodata pentru ca nu s-a nascut cu el. asa cum am spus de multe ori VICTOR PONTA E MAI PERICULOS SI MAI TOXIC DECAT ILIESCU ATAT PENTRU PSD CAT SI PENTRU ROMANI.
28 noi, 2014
miha
INFORMATII
Esti persevernt, rabdator si motivat sa lucrezi pe termen lung in atingerea unui obiectiv? Te astept sa ne cunoastem.. Cerinte: - cunostinte minime PC - conexiune internet - varsta minima 18 ani - rabdare - seriozitate ,program part-time. poti castiga cel putin 300$.Mai multe informatii trimiteti INFO la adresa.email [email protected]
28 noi, 2014
Mana Moarta
Da, desigur, Sova iti mai poate asigura un loc de munca de 25 ore/zi si in viitor. Asta daca te scoli mai devreme cu o ora.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ