Marian Vanghelie schimbă macazul şi intră în PP-DD? Explicaţia lui Dan Diaconescu

| 28 noi, 2014

Preşedintele fondator al PP-DD, Dan Diaconescu, a apreciat vineri că Marian Vanghelie este 'un om curajos' şi a arătat că, în cazul în care acesta îşi va face partid, salută acest demers. El a subliniat însă şi faptul că, în PP-DD, nu pot fi primiţi 'oameni care au activat la vârf în partidele ciocoieşti'.

'Avem o situaţie stranie în România, în care, de 25 de ani, ciocoii cei mari sunt învinşi de ciocoii cei mici, ciocoii cei mici devin ciocoii cei mari şi, Doamne fereşte, ca nu cumva copiii ciocoilor să-i conducă pe copiii noştri în următorii 25 de ani. (...) Dl Vanghelie este un om curajos, ca să vorbim pe şleau. Dacă dânsul îşi va face un partid al său, salut acest demers. (...) La noi în partid, nu pot fi primiţi oameni care au activat la vârf în partidele ciocoieşti. Una este să primim foşti membri ai PSD, PNL, PDL sau UDMR, dar oameni de la baza partidului, şi alta să primim oameni de la vârf, care au făcut mult rău în ultimii 25 de ani', a spus Dan Diaconescu, care a fost prezent vineri la Curtea de Apel Bucureşti.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a anunţat joi că trei lideri ai formaţiunii - Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova - au primit sancţiune de excludere din partid din partea Comitetului Executiv Naţional.

Surpriza zilei din PNL. Mircea Geoană ar putea să se alăture liberalilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 noi, 2014
miha
INFORMATII
Cautam persoane sa lucreze ca operatori online part-time, intr-un program de lucru de 2-3 ore pe zi(chiar mai putin dupa ce va obisnuiti cu activitatea), program de lucru care vi-l faceti dumneavoastra . Activitatea se desfasoara in mare parte pe internet si veti primii toate instructiunile necesare. Cereti mai multe detalii la adresa [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ