TRAIAN BĂSESCU, mesaj de susţinere pentru ELENA UDREA

| 01 mar, 16:31

Fostul președinte, Traian Băsescu, își exprimă clar susținerea pentru Elena Udrea și a spus că are încredere în ea până la o decizie finală a instanței.

”Mărturisesc că n-am cittit motivarea. Eu vă spun un singur lucru pe care îl voi spune până când se va termina acest proces: am încredere în Elena Udrea până la ultima decizie din acest proces. Am experiențe cu oameni care s-au dus și au spus: m-a trimis Băsescu, m-a pus Băsescu, toți politicienii avem așa ceva. Am mai văzut astfel de denunțători”, a declarat Traian Băsescu.

Citeşte şi: CE face TRAIAN BĂSESCU în timp ce ELENA UDREA se află după gratii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mar, 17:22
mamma mia
traian basescu:hop si eu de ... martisor
De ziua tuturor femeilor care imi plac, nu ma pot stapani sa iti trimit un martisor virtual, draga femeie culeasa din spuma marilor sa albesti banii familiei mele, pe ai partidului - indiferent care e acela, fost si sper si pe cei ai partidului nostru, (copilul nostru) viitor... Eu, martetul Om politic

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ