Udrea, despre DEMISIA lui Meleșcanu: O palidă consolare pentru bătaia de joc din Diaspora

| 19 noi, 2014

Elena Udrea, fost candidat la alegerile prezidențiale din partea Partidului Mișcarea Populară, a comentat pe pagina ei de Facebook cu privire la demisia lui Teodor Meleșcanu. Aceasta susține că demisia lui Teodor Meleșcanu era necesară, ținând cont de faptul că mii de persoane nu au putut vota, iar o soluție ar fi votul prin corespondență, susținut de PMP.

 

"Demisia lui Teodor Meleşcanu este o palidă, dar necesară, consolare pentru bătaia de joc reprezentată de votul din Diaspora. Am fost la Paris - am stat 8 ore în ploaie şi frig - şi am trăit alături de toţi acei români tineri şi frumoşi la suflet umilinţa de a vrea să participi la deciziile importante pentru ţara ta şi să fii împiedicat de nişte minţi obtuze şi de o lege proastă.

Singura soluţie pentru rezolvarea acestei probleme este introducerea urgentă a votului prin corespondenţă. PMP este singurul partid din Parlament care are în acest moment un proiect legislativ în acest sens care se află la comisiile parlamentare. Acesta trebuie doar avizat şi pus pe ordinea de zi a Plenului. Dacă există suficientă voinţă politică - aşa cum o tot declamă cei de la PSD şi PNL - atunci săptămâna aceasta sau, cel mai târziu, la sfârşitul săptămânii viitoare, am putea avea noua lege deja votată.", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Citește și: Elena Udrea, PRIMA reacție după numărarea voturilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ