Victor Ponta anunţă noi MODIFICĂRI RADICALE în PSD. VIDEO

| 05 dec, 2014

Premierul Victor Ponta susţine că PSD trebuie să se desprindă 'definitiv şi consecvent' de modul de a face politică reprezentat de fostul său coleg de partid Marian Vanghelie, recent exclus din PSD.

'Cred că dacă vrem să arătăm că PSD se schimbă cu adevărat, tocmai asta trebuie să schimbăm - modul de a face politică pe care, din păcate, domnul Vanghelie îl reprezintă. Eu nu răspund la polemici, nu mă tem, dar domnul Vanghelie reprezintă un mod de a face politică de care, eu cred, PSD trebuie să se desprindă definitiv şi consecvent. Şi nu e doar el. Aş minţi să spun că doar Vanghelie e problema', a spus Victor Ponta, vineri, la OBIECTIV.info. LIVE TEXT AICI.

Acesta a adăugat că PSD trebuie să opereze 'modificări radicale' astfel încât partidul 'să se schimbe cu totul'.

Victor Ponta la OBIECTIV.info: Salariul minim creşte la 975 lei

'Este vorba despre capacitatea PSD de a înţelege că votul din 16 noiembrie (...) e un vot cu o semnificaţie mult mai largă pentru tot ce înseamnă clasa politică. Sunt nişte schimbări care trebuie făcute de către toate partidele politice care vor să aibă un rol semnificativ în 2016. (...) Eu le-am spus colegilor mei şi le voi spune la Congres că ori putem să facem aceste modificări radicale ca să arătăm că ne adaptăm şi că înţelegem ce aşteaptă oamenii de la noi, ori în 2016 vom pierde fără drept de apel. (...) Înfrângerea de pe 16 noiembrie este şi o oportunitate pentru PSD să fie primul care face aceste schimbări', a arătat acesta.

Victor Ponta: Ori învăţăm din greşeli şi ne reformăm ca partid, ori în 2016 vom pierde din nou

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ