13 lucruri surprinzătoare pe care le poţi face cu COJILE DE BANANĂ

| 30 iun, 2014

Coji banane. Ai impresia ca o coaja de banana are menirea doar sa protejeze fructul, dupa consumul acestuia locul ei fiind la gunoi? Ei bine, exista lucruri surprinzatoare pe care le poti face cu cojile de banana.

Banana, fructul minune. Banana poate fi considerat un fruct-minune, cea verde fiind eficienta in prevenirea, dar si in tratarea ulcerului, precum si in suprimarea pietrelor la rinichi. In timp ce banana verde este un bun antidiareic, fructul copt protejeaza pielea impotriva radiatiilor solare. Mai mult, are numerosi antioxidanti, contribuind la incetinirea ritmul de imbatranire a celulelor. Indiferent ca stim sau nu benefiicile bananei, atunci cand consumam acest fruct, aruncam din obisnuinta coaja, fara sa avem habar de utilitatile multiple ale acesteia.

Citeşte şi: Cura de slăbire care a lăsat o țară fără banane. Iată rețeta


1. Atenueaza mancarimile si iritatiile – daca te-a piscat un tantar o alta insecta, tamponeaza zona cu coaja de banana, pentru ca va ajuta la reducerea mancarimii si a iritatiei.

2. Albeste dintii – freaca bucati dintr-o coaja de banana pe dinti, timp de doua minute pe zi, de fiecare data cand te speli pe dinti. Coaja de banana contine magneziu si potasiu care contribuie semnificativ la curatarea smaltului dentar.

3. Trateaza vanataile si alte rani - fiind bogata in potasiu, coaja de banana accelereaza procesul de vindecare a ranilor aparute la nivelul pielii.

Citeşte şi: 3 măşti naturale pentru ten făcute de tine acasă


4. Trateaza acneea – maseaza delicat zona cu probleme de acnee timp de zece minute cu o coaja de banana si apoi lasa substanta sa actioneze cat mai mult timp posibil pana sa te speli. Repeta aceasta activitate zilnic si vei scapa de acnee.

Citeşte continuarea AICI.

Tag-uri: banane, coji banane
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 oct, 2014
Valy
Editura cauta urgent colaboratori sau parteneri pentru promovare online.
Oferta este valabila pentru toate localitatile din tara.
Cerinte:
- cunostinte minime de operare pc, internet si office;.
- implicare si dedicare;.
- seriozitate si perseverenta.
Oferta:
- un contract de comision foarte avantajos in functie de realizari;.
- programe de instruire periodice;.
- cursuri gratuite;.
- program de lucru 1 - 1:30 ore pe zi;.
- munca intr- o echipa tanara si dinamica.
Persoanele interesate pot lasa un mesaj cu textul: "Info" pe mail : [email protected] si vor primi informatii suplimentare.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ