Adrian Năstase pe blog: Minciunile lui Băsescu, episodul de la Hotel Confort, din 2006

| 21 ian, 2014

Adrian Năstase îl acuză pe Traian Băsescu de minciună, într-o nouă postare pe blog. Năstase spune că Băsescu a prezentat eronat episodul debarcării sale de la conducerea PSD, în martie 2006, la Hotel Confort.

Adrian Năstase pe blog: „Nu cred că cineva poate face un inventar complet al minciunilor lui Băsescu. Cred că nici el nu mai știe când spune adevărul și când minte”.

Fostul premier dă ca exemplu o declarație recentă a lui Traian Băsescu, dintr-o conferință de presă, când a evocat episodul debarcării sale de la conducerea partidului, în martie 2006, la Hotel Confort: „știți, acolo a fost un vot, dacă vă aduceți aminte, și dacă veți căuta toți liderii ăștia care acum plâng pe umărul lui Adrian Năstase, veți constata că toți l-au înfierat cu mânie proletară și că pentru susținerea lui au fost doar două voturi… când s-a pus problema votului, în favoarea lui Năstase au fost doar două voturi: unul al lui Bogdan Niculescu-Duvăz și al doilea a fost votul generalului care a fost la Rezervele Statului… Bejenariu. Deci, a avut doar două voturi, chiar cu discursul de susținere pe care i l-a dat Victor Ponta în acea noapte a cuțitelor lungi” - citează Năstase declarația lui Băsescu.

Fostul premier îl contrazice pe președinte și afirmă că, în realitate, numărul celor care l-au susținut atunci a fost mult mai mare, iar intervenția lui Băsescu „era despre demagogie și minciună”.

„În realitate, rezultatul votului – care poate fi găsit în comunicatele tuturor agențiilor de presă din acele zile – a fost următorul: “După aproape 10 ore de discuții, reprezentanții organizațiilor locale ale PSD au hotărât, cu 37 de voturi pentru, 16 împotrivă și o abținere, să retragă sprijinul politic pentru Adrian Năstase”, adaugă Năstase pe blog.

În continuare, fostul președinte PSD adaugă că toată acea mișcare în partid a fost generată tot de Băsescu, la inițiativa căruia și cu ajutorul lui Daniel Morar, numit la DNA, a fost redeschis dosarul Zambaccian.

Citiți aici întreaga postare a lui Adrian Năstase.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ