ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. RTV, TVR şi Antena 3 anunţă primele rezultatele. Exit-poll ora 21.00

| 25 mai, 2014

Televiziunea Română va prezenta, duminică seara, la ora 21,00, primele rezultate ale sondajelor realizate la ieşirea de la urne, exit-poll-ul CURS Avangarde.

De asemenea, Antena 3 va prezenta exit-poll-ul realizat de Operations Research.

CURS Avangarde şi Operations Research au fost acreditate de Biroul Electoral Central în vederea realizării de sondaje la ieşirea de la urne la alegerile europarlamentare.

La închiderea urnelor, şi România TV anunţă că va difuza datele exit-poll-ului realizat de CSCI.

Potrivit BEC, operatorii de sondaj acreditaţi au acces în zona de protecţie de 500 metri a secţiilor de votare, fără a avea acces în interiorul secţiilor. Aceştia au obligaţia de a nu tulbura liniştea şi ordinea publică şi de a nu interveni în niciun mod în organizarea şi desfăşurarea alegerilor. În cazul nerespectării acestor condiţii, preşedintele biroului electoral al secţiei de votare va putea dispune măsuri de îndepărtare a operatorilor de sondaj din zona de protecţie a secţiei de votare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ