Alegeri PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta: Vreau să fiu un preşedinte total diferit de Băsescu

| 31 oct, 2014

Victor Ponta, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, le-a transmis românilor, vineri seară, pe Facebook, să vină la vot pe 2 noiembrie. Victor Ponta promite că va fi un preşedinte 'total diferit de Traian Băsescu'.

"Avem nevoie de un alt model de preşedinte, nu de un continuator al lui Băsescu, cu ideile lui Băsescu şi cu oamenii lui Băsescu. Veniţi la vot pe 2 noiembrie şi votaţi cu gândul la viitorul pe care vi-l doriţi într-o Românie Puternică!', a scris prim-ministrul pe reţeaua de socializare.

Ponta a susţinut că momentul în care ne aflăm este unul 'extrem de important' şi a argumentat că este suficient de experimentat pentru a deveni preşedinte.

"Am doar 42 de ani, însă experienţă cât pentru 10 vieţi; viaţa mea din ultimii aproape 20 de ani a fost în slujba acestei ţări. Am parcurs toate etapele împreună cu voi, mândru că sunt român şi încrezător în valorile autentice ale ţării noastre. Am reuşit, împreună cu voi, şi vă mulţumesc pentru asta, să facem o schimbare importantă în urmă cu 2 ani şi jumătate. Mai rămâne un pas. De aceea am mare nevoie de sprijinul vostru, al fiecăruia dintre voi!', a postat prim-ministrul.

Premierul a reafirmat că după alegeri îşi doreşte să facă 'pace în România iar preşedintele şi Guvernul să lucreze împreună pentru un proiect care să aducă bunăstare pentru toţi românii'.

"Prea mult timp ne-am împărţit între mai multe Românii - a celor bogaţi şi a celor săraci, a celor de la oraş şi a celor de la sate, a celor bătrâni şi a celor tineri, a celor de peste şi de dincoace de Carpaţi. Nu suntem mai multe Românii! Suntem o singură Românie şi putem creşte doar dacă suntem uniţi, dacă ne ajutăm unii pe ceilalţi, dacă politicienii îi reprezintă şi pe cei care nu îi susţin', a mai scris Ponta pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ