Amazoana Udrea, trimisă de cuplul Băsescu-Iohannis să facă circ

| 22 aug, 2014

Dacă printre cetăţenii României mai existau încă optimişti care sperau la o campanie electorală decentă, fără pâine şi circ, aşteptările lor au fost deja înşelate. Elena Udrea a ţinut să precizeze din capul locului că viitoarea campanie va fi dură, iar în acest sens va uza de toate mijloacele de care dispune.

ELENA UDREA CAMPANIE ELECTORALĂ. Elena Udrea, candidatul oficial al PMP după ce Cristian Diaconescu a fost deposedat de acest “titlu” acum două zile, a lăsat să se înţeleagă că va miza pe o campanie murdară încă din start. Şefa PMP a precizat că lansarea oficială a candidaturii sale la prezidenţiale va fi pe 21 septembrie, în aceeaşi zi cu cea a lui Victor Ponta pentru preşedinţie. Întrebată de ce a ales această zi în care şi Victor Ponta îşi va lansa oficial candidatura, Elena Udrea a răspuns: "Tocmai de-aia, să nu îl lăsăm pe domnul Ponta să aibă o lansare liniştită".

Citeşte şi: Elena Udrea Facebook: Lupta pentru Cotroceni se dă între moştenitoarea lui Băsescu şi moştenitorul lui Năstase

Ce putem înteţelge din răspunsul Elenei Udrea? Nimic mai simplu. Dânsa a fost trimisă la înaintare de către cuplul Băsescu-Iohannis pentru a face circ, pentru a încerca să-l intimideze pe Victor Ponta printr-o tactică demnă de o cauză mai bună. Nu că Victor Ponta, la experienţa sa politică, ar putea vreun moment să cadă în capcana jocului murdar la care se pretează Elena Udrea, încurajată de şeful statului şi de candidatul ACL. Numai că, printr-o astfel de abordare, Elena Udrea riscă să deturneze campania într-o zonă a conflictului, fără nicio legătură cu aşteptările pe care românii le au de la viitorul preşedinte.

Ca şi cum comedia nu era deja completă, Elena  Udrea a plusat în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă. Astfel, fosta doamnă Cocoş a ţinut să-i mulţumească lui Traian Băsescu pentru susţinerea publică pe care i-o acordă acum şi în toată carierea ei de om politic şi a arătat că va susţine continuarea reformelor începute în mandatul preşedintelui, dar, în acelaşi timp, va "adăuga personalitatea, caracterul şi proiectele proprii".

Este dificil de înţeles la ce se referă Elena Udrea atunci când vorbeşte despre proiectele proprii. Singurul proiect pus la cale în laboratoarele Cotroceniului de către trioul Băsescu-Iohannis-Udrea nu este altceva decât prelungirea celor 10 ani cu alţi 5 ani de dispute, intrigi şi neînţelegeri, adică sub aceleaşi coordonate ridicate la rang de politici de stat de către actualul şef al statului.

Citeşte şi: V-aţi prins? Băsescu a recunoscut miercuri că s-a întâlnit cu Iohannis

Cert este că circul pe care îl propune Elena Udrea în campania care se apropie va arăta adevărata faţă a Dreptei coagulate în jurul lui Traian Băsescu. Candidaţii ACL şi PMP nu pot veni în faţa românilor cu un proiect prezidenţial constructiv din simplul motiv că ei sunt pe deplin cuplaţi la modul de a face politică al lui Traian Băsescu. Iar un vot pentru Klaus Iohannis sau pentru Elena Udrea ar însemna ca românii să-i ofere ţara pe tavă lui Traian Băsescu, păpuşarul din umbră al aşa-zisei Drepte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 aug, 2014
SAG
Mahalagioaica
Basescu este cel mai pervers om. El stie ca Udrea(la fel de perversa) nu are nicio sansa, iar sustinerea ei este de fatada si cu un SCOP precis. Care ? Pentru ca Udrea, in toata pre-campania si campania electorala, sa-l BALACAREASCA pe Victor Ponta si sa-l determine pe acesta sa raspunda si el tot cu MAHALAGISME. Iar Iohannis sa para un viitor presedinte SERIOS, care sa castige si sa-i asigure Basinescului functia de Premier.
Deci rolul dat Udrei de catre Basinescu este acela de mahalagioaica, de tatisme si de atragere a lui Ponta in aceasta capcana de care numai una ca Udrea e in stare, ferindu-l pe viitorul presedinte(Iohannis) de asa ceva,si prezentandu-l ca un om CURAT SI SERIOS. Si daca Iohannis va castiga, Udrea si Basinescu si-au atins scopul.
Intrebarea este: va cadea Victor Ponta in aceasta capcana ? Sper sa nu cada. Cum va proceda ? Cum ii va raspunde Udrei ? Cu mahalagisme, cu amenintari, tot cu balacareli ? Mie mi se pare f. important modul cum se va comporta Ponta fata de PROVAOCARILE MAHALAGIOAICEI !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ