Klaus Iohannis, atitudine ipocrită în raport cu Regele Mihai şi familia regală

| 22 aug, 2014

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, are o atitudine ipocrită în ceea ce-l priveşte pe Regele Mihai.

Dacă astăzi a transmis un mesaj în care l-a elogiat pe Regele Mihai, în data de 6 august, întrebat cum comentează afirmaţiile lui Traian Băsescu privind faptul că Mihai ar fi „trădat” în 1944, acelaşi Klaus Werner Iohannis a făcut totul pentru a direcţiona atenţia către PSD şi a minimiza afirmaţiile lui Traian Băsescu, în loc să-l apere pe Rege, cum ar fi fost normal.

Citeşte şi: Cine este şeful de campanie al lui Klaus Iohannis? Răspuns: şeful de campanie al lui Traian Băsescu

„Anul acesta se împlinesc 70 de ani de la actul istoric de la 23 august 1944, al cărui autor a fost, în mod netăgăduit, Majestatea Sa, Regele Mihai I al României. Astăzi, îmi revine onoranta misiune de a mulțumi Majestății Sale în numele Partidului Național Liberal pentru gestul curajos care a condus, în cele din urmă, la victoria Aliaților”, a scris astăzi Iohannis pe o retea de socializa.

Citeşte şi: De ce îi cere Klaus Iohannis votul lui Traian Băsescu

Evident, mesajul este transmis în scop electoral, fapt dovedit de ceea ce afirma Iohannis în data de 6 august 2014, în cadrul unui interviu acordat la Adevarul.live. „Traian Băsescu a făcut acele declaraţii în scop electoral” a spus atunci Iohannis​, continuând cu atacuri la PSD . Miza acelor afirmaţii a fost aceea de a nu-l supăra pe Traian Basescu. Astfel de abordari trădeaza ipocrizia lui Iohannis, în raport cu Regele Mihai şi familia regală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ