Angela Lica, femeia graţiată de Băsescu, a părăsit Penitenciarul Târgşor

| 04 iun, 2014

Angela Lican, femeia cu cinci copii care a fost graţiată de preşedintele Traian Băsescu, a părăsit unitatea de detenţie unde ispăşea o pedeapsă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Târgşor, Ioana Luca, a declarat miercuri că femeia graţiată a fost pusă marţi seară în libertate după îndeplinirea tuturor procedurilor legale.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat marţi decretul de graţiere a Angelei Lican, mamă a cinci copii, pentru restul rămas neexecutat din pedeapsa de doi ani şi şase luni de închisoare aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, decizia şefului statului având la bază motive umanitare.

"Doamna Angela Lican este mamă a cinci copii, cel de-al şaselea decedând la vârsta de cinci luni, în timpul în care dumneaei era încarcerată. Niciunul dintre copii nu merge la şcoală, iar familia are o situaţie materială precară, singurele venituri fiind alocaţiile copiilor şi ajutorul social", se arată în decret.

Angela Lican se afla în executarea pedepsei, fiind încarcerată la Penitenciarul de Femei Târgşor din Prahova.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ