Maria Flucsă, fost ministru în comunism, dezvăluiri INCENDIARE despre Traian Băsescu

| 04 iun, 2014

Maria Flucsă, dezvăluiri incredibile despre subalternul Traian Băsescu într-un interviu în exclusivitate pentru România TV.

 

 

Fost ministru al Industriei Uşoare în timpul comunismului, Maria Flucsă l-a avut subaltern pe Traian Băsescu, despre care spune că făcea comerţ în timp ce era şef al reprezentanţei Navrom la Anvers. Flucsă povesteşte un caz în care Traian Băsescu nu a vrut să ia o delegaţie de români pe navă întrucât avea el marfă de transportat.

"Nu a vrut să ia pe vapor nişte oameni dintr-o delegaţie trimisă de România în Anvers ca să aducă el marfă. Doar când au văzut oamenii în registru că are loc, de abia atunci i-a primit. El făcea afaceri, se fac afaceri uriaşe în porturi la final de an, nu se raportează mărfuri. Cum credeţi că avea el un milion de dolari la Revoluţie? Când niciun diplomat din afară, în afară de salariul lui de bază care era mic, cum a putut el să vină el cu un milion de dolari, când nici un alt ambasador nu a putut să agonisească atât din salariu", a declarat Flucsă.

Fostul ministru mai spune că ea este sigură că Băsescu a fost securist, deşi a recunoscut că nu are nicio dovadă. Ea susţine că nişte oameni l-au văzut pe Băsescu la Revoluţie, cum intra în Comitetul Central, de unde şi-ar fi luat propriul dosar.

Citeşte mai mult pe RomaniaTV.net.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 iun, 2014
Luca
tradator de neam si TARA crirminal si SLUGA .americici ue-f.m.i=ISRAEL
ATAT TIMP CAT ACEST SI UCIGAS PRIN GENA ,CEL CARE A DECLANSAT CEL MAI ORIBIUL GENOCID IMPOTRIVA PROPRIULUI POPOR prin recesiune si sracire criminala a populatiei -la comanda marilor banditi mondilai america - ue -f.m.i=isarel -NU V- A fi judecat si condamnat in baza art 357 al 1 lit ac cod -pen respectiv pdeapsa capitala -iar haita din jurul sau indiferent de sex -varsata sau etnie -,condamnati in baza art 162-163-165-cp - si 99 cc ROMANIA nu v-a avea linistea necesra renasterii ---am zis

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ