Ivan: Alianţa PNL-PDL-PMP îl va susţine în cele din urmă pe Traian Băsescu pentru funcţia de premier

| 04 iun, 2014

Purtătorul de cuvânt al PSD, eurodeputatul Cătălin Ivan, este de părere că, în cele din urmă, alianţa dintre PNL, PDL şi PMP îl va susţine pe preşedintele Traian Băsescu pentru funcţia de premier.

Europarlamentarul Cătălin Ivan afirmă că formarea delegaţiei române a Partidului Popularilor Europeni (PPE), care va cuprinde alături de democrat-liberali şi reprezentanţi ai PMP şi PNL, înseamnă 'formalizarea alianţei dintre liberali şi oamenii lui Băsescu' pentru menţinerea în viaţă a 'regimului Băsescu'.

"Alianţa dintre PNL şi oamenii lui Băsescu este deja în curs de formalizare şi nu doar o ipoteză. Cei din PDL, din PMP şi, mai nou, din PNL, vor face cu toţii parte din grupul popularilor europeni şi vor forma delegaţia română a PPE. Iar constituirea grupului comun al europarlamentarilor Partidului Popularilor Europeni din România este parte a planului de apropiere de Traian Băsescu. Pe zi ce trece, paşii acestui plan stabilit dinainte devin din ce în ce mai clari. Întâi, liberalii au rupt USL şi au ieşit de la guvernare. Apoi, au anunţat fuziunea cu PDL şi decizia de a trece la PPE, care automat înseamnă şi alianţă cu PMP. Probabil că ultimul pas va fi susţinerea lui Traian Băsescu pentru funcţia de premier", afirmă liderul PSD.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ