După europarlamentare dreapta vede stele verzi, iar Stolojan aude voci care-l vor lider pe Băsescu

| 04 iun, 2014

În urma acrobațiilor stânjenitoare, executate împotriva Constituției și bunului simț, clovneriile pe malul mării sau la mare altitudine i-au adus cuplului Băsescu-Udrea un strivitor 6%.

Fostul roboțel al lui Băsescu, europarlamentarul Theodor Stolojan, stricat cândva și înlocuit cu modelul mai versatil al edilului Boc, are năzăreli politice. Asemenea unui fanatic religios, atins de inspirația divină, fostul premier Stolojan are viziuni în care aude voci, mai precis glasul electoratului. Conform precizărilor făcute de ”dragă Stolo”, mesajul electoratului ar fi adresat dreptei de factură băsistă și lui Băsescu însuși: "Dacă rămâneți așa, rămâneți mici și jucați între voi".

Nu vă speriați, nu l-a pocnit virtutea sincerității pe numitul politician, rămasul ”așa” nu se referă la hoțomanii de partid portocaliu, nici la intelectualii ”publici” suferinzi de obsesii elitiste și adepți ai votului cenzitar. Evident că Robocop se referă la mult-regretata dezbinare a dreptei lui Băsescu, pe motiv de orgolii, hachițe și interese greu de menționat într-un discurs public.

Deci, în concluzie, vocile din capul lui Theodor Stolojan semnalează nu încă o criză de plâns și retrageri din poziții publice – o, nu, e prea frumos și bine la Bruxelles, aproape ca la sanatoriu! Semnificația năzărelilor menționate este una mult mai pragmatică. În primul rând aflăm că Stolo e bine, ok și neschimbat, cu aceeași fidelitate față de marele cârmaci de la Cotroceni, pe care simte nevoia să-l bage în cărți ori de câte ori se ivește ocazia. Dacă mergem pe mâna și propunerile unora ca Theodor Stolojan, vom avea cât de curând, la anul, surpriza unei figuri atât de familiare în poziția de premier. O să ne iasă Băsescu pe nas și os prin os cine știe cât timp. Deci acesta este primul nivel de interpretare a viziunii stolojeniste. A doua este că oamenii președintelui nu pot fi depunctați destul astfel încât să înțeleagă și ei într-un final că lumea nu-i mai vrea. În urma acrobațiilor stânjenitoare, executate împotriva Constituției și bunului simț, clovneriile pe malul mării sau la mare altitudine i-au adus cuplului Băsescu-Udrea un strivitor 6%. După cum vedem, palma electorală, în loc să le aducă mințile la cap și picioarele pe pământ, i-a adus în stadiul în care audiază vox populi nemijlocit, fără antenă. Ce pot românii să facă pentru ca acești insistenți politicieni ai unei drepte pe cât de păguboase pe atât de iluzorii să înțeleagă mesajul corect? Însuși detaliul că -separat de restul echipei- Băsescu + Udrea abia au adunat 6 procente obosite denotă faptul că orice om normal la cap ar trebui să evite includerea lor în viitoarele jocuri politice. Acesta este mesajul ”foarte simplu și foarte clar” transmis de cetățeni, care nu se știe cum, la Theodor Stolojan ajunge într-o limbă străină.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 iun, 2014
ppddist
Dle Sultanescu,am inteles ca sunteti cel mai mare colaborator al Dlui Ponta
Acum ca PPDD face alianta cu PSD-ul si se redeschide OTV-ul,eu ca fost telespectator la serialul Elodia,pot sa intru si eu la guvernare?
sau macar la guvernarea locala daca la cea centrala nu mai sunt locuri?
mentionez ca am vazut toate episoadele in direct si in reluare
multumesc
05 iun, 2014
ppddist-aripa Rahova
Dle Sultanescu,
tot o intrebare de genul asta am si eu:
m-am inscris in PP aripa Cojocaru si vreau sa ma transfer in PP aripa Dan Diaconescu
mai este posibil in cursul anului?
daca nu,pot sa ma inscriu direct in PSD?
vreau sa ajut la guvernare,la stabilitate,dupa posibilitatile mele
05 iun, 2014
somerautor
Basescu are nevoie de laudatori
Altfel este bun de pus in geam, cand vine pensia. Udrea este doar o baba obosita, care isi imagineaza ca va face in politica ce n-a reusit nici in tinerete, cu alta parte a corpului....
04 iun, 2014
tornado!
FOIE DE TOALETA !
E COSTATINESCU SI TU MANICI CU POLOMICU !! CINE VA MAI GASESTE SI PE VOI SA SCRIETI !!???? SALARIATI NU ZIARISTI
CHEAR ASA DE PROSTI SUNTETI ?? NU VEDETI NU AUZITI VA PUNE
VA SADE RAU DAR MAI IMPORTANT ESTE CA NU SUNTETI NI ZIARISTI ,PEGATIRE PRECARA SI SUPERFICIALI !!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ