Antonescu a comparat alianţa DA cu o lenjerie: Trebuie purtată o singură dată

| 15 apr, 2014

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, marţi, că din punctul său de vedere o nouă alianţă DA din care să facă parte şi liberalii, în perspectiva alegerilor din 2016, este una exclusă, menţionând că sunt lucruri care trebuie purtate o singură dată "şi la nivelul lenjeriei, şi la nivelul alianţelor".

Antonescu a fost întrebat dacă ar opta pentru ideea unei alianţe cu PDL şi PMP în perspectiva alegerilor din 2016, într-o nouă formulă a Alianţei DA.

"PNL, ieşit recent şi cu foarte proaste amintiri şi cu mare părere de rău dintr-o alianţă, vă daţi seama că nu este foarte dispus, foarte dornic, să încheie noi alianţe. Nemaivorbind de toate lucrurile care ne-ar face să fim rezervaţi. Nu se pune problema. Că discutăm de o susţinere comună a unui proiect de lege, de o susţinere comună a unei moţiuni de cenzură, de alte lucruri care fac parte din practica uzuală a activităţii politice, asta e cu totul altceva. Dar despre o refacere a alianţei DA, nu. Eu cred că există lucruri care trebuie purtate o singură dată, şi la nivelul lenjeriei, şi la nivelul alianţelor politice", a răspuns liderul PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ