Băsescu, mojic până la capăt

| 15 apr, 2014

România, stat membru al UE, 2014. Cu toate acestea, președintele acestui stat își permite să iasă în conferință de presă, cu însemnele Administrației Prezidențiale în spate, cu steagurile UE și NATO pentru a se război cu o femeie. Și nu oricum, ci lansând atacuri de o mojicie cu precedent doar la același Traian Băsescu.

Declarația conform căreia doamna Firea ”nu ar purta noroc” bărbaților din viața sa este pur și simplu o nesimțire care trădează lipsa de compasiune a, din păcate, președintelui României. Cine știe câteva ceva despre viața personală a senatoarei PSD înțelege perfect la ce mă refer.

Și, aici, aș mai face un comentariu. Poate domnul Crin Antonescu, după această ieșire a locatarului de la Cotroceni, își amintește experiența personală care a avut-o cu Băsescu în 2009, la Cluj, și înțelege de ce ar fi trebuit să aibă o reacție mult mai fermă față de șantajul pe față făcut de președinte duminică seara, la un post de televiziune.

După aproape 10 ani în care România a fost condusă de un personaj atât de sinistru, care s-a autoeducat probabil doar în cârciumile din porturi, spern că am învățat ceva cu toții și nu vom mai permite așa ceva.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 apr, 2014
SAG
Unii apreciaza ...mojicia Bashescului
Ce deranj mare, printre basisti, a produs titlul si atentionarea de mai sus !
Daca nu ar fi si OBIECTIV.info , daca nu ar fi jurnalisti precum Elena Constantin, daca nu ar fi la Antena 3 Mihai Gadea, Radu Tudor si Mugur Ciuvica cred ca Bashescu si toti basistii si-a face de cap rau de tot in tara asta. Nu vedeti, au acaparat 99% din presa scrisa(Evenimentul Zilei, Romania Libera, Adevarul, Gandul etc, etc, Revista 22) sau TV(B1, Realitatea, Digi 24, TVR, ProTV etc)
Dar, ar fi o intrebare care se poate pune la aceasta ora: mai are rost sa-l combatem de BOSCHETARUL POLITIC (cum bine la etichetat Radu Tudor) din momente ce, acum ……insarcinatul cu afaceri al SUA în România, Duane Butcher, se afla la Guvern pentru o discutie cu premierul Ponta ???????????????????! Mai are ?
16 apr, 2014
cantautor
ce se intampla pe site-ul patronat de Sultanescu?
e constipatie?
in loc de articol a iesit un "rahatel" mic
sa-i uram autoarei virtuale sanatate si "pofta buna"...
16 apr, 2014
Maria
Articol penibil
scris de o neica-nimeni si mai penibila!
15 apr, 2014
anna
Definitie simpla.E prototipul de mitocan.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ