Vanghelie: Ponta este obligat să candideze la prezidenţiale şi să câştige

| 15 apr, 2014

Liderul PSD, Victor Ponta, este obligat să candideze la prezidenţiale şi să câştige, a declarat marţi primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.

"Ponta e obligat să îşi depună candidatura la prezidenţiale. Dacă Ponta nu ajunge să candideze nu văd altă soluţie decât Mircea Geoană, dar Ponta e obligat, că e preşedintele partidului şi e obligat să candideze şi să şi câştige", a spus Vanghelie cu prilejul prezentării raportului de evaluare al Poliţiei Locale sector 5.

Vanghelie este de părere că Sorin Oprescu e simpatic, dar reprezintă o altă etapă. 'Cred că problema lui Oprescu e că a ajuns primar general şi a rămas pe aceleaşi glume de când era la Spitalul Municipal. Totuşi, e vârsta, adică e simpatic, dar e o altă etapă, trebuie să fii dintr-un anumit film. Victor Ponta, Crin Antonescu, Iohannis, Mircea Geoană sunt din filmul acesta şi Tăriceanu poate fi din filmul acesta, dar cine îl ia să-l pună?', a afirmat edilul sectorului 5.

Pe de altă parte, el este de părere că vinovaţii trebuie să plătească. 'Nu cred că DNA se ocupă în mod deosebit politic, dar oricine e vinovat trebuie să plătească, dar eu, X, Y, Z vreau să fiu chemat la DNA să mi se aducă la cunoştinţă 'eşti vinovat pentru următoarele astea, ţi se trimite dosarul în instanţă', să mă duc în instanţă şi să mă condamne pe mine sau cei care sunt chemaţi şi după aceea nu mai ai ce să mai spui', a opinat Vanghelie.

Întrebat cum i s-a părut acţiunea de reţinere a primarului Constanţei, Radu Mazăre, el a spus că nu instituţia este de vină. 'M-am uitat şi în Codul penal, cred că nu instituţia e de vină, ci politicienii care au creat aceste coduri şi aici trebuie să o subliniem pe Macovei, care crede că oamenii trebuie luaţi cu arcanul de pe stradă şi după aceea întrebaţi dacă au greşit', a declarat Vanghelie.

El a susţinut că poate face rating şi fără să 'atace' foarte mult. 'Eu unul vreau să mă bat dacă vreau politic, nu cu fata preşedintelui şi cu nevasta premierului, eu vreau să mă bat dacă vreau cu premierul sau cu preşedintele, trebuie lăsate familiile în pace (...). Am văzut că pot face rating şi fără să atac foarte mult, decât să le spun câtorva fete simpatice prin PDL care se agitau prea mult cu corupţia', a afirmat edilul sectorului 5.

Întrebat cum comentează declaraţia şefului statului despre senatoarea Gabriela Firea Vanghelie, Vanghelie a răspuns că s-a ajuns la un nivel prea dur de manifestare. 'Nu înseamnă că dacă spui un lucru se întâmplă şi nu cred că preşedintele asta a vrut să spună, dar pe fond s-a ajuns la o tensiune prea mare, cred că trebuie să ne calmăm cu toţii, să vedem ce trebuie făcut mai departe', a adăugat edilul.

Traian Băsescu a declarat duminică seara că Gabriela Firea 'mai bine să se uite pe moşia soţului ei, unde este primar, că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu-i atentă'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ