DNA a extins urmărirea penală pentru fals în declaraţii în cazul lui Radu Mazăre

| 16 apr, 2014

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au extins urmărirea penală pentru fals în declaraţii în dosarul primarului Constanţei, Radu Mazăre

'Am depus un înscris, respectiv contractul meu de împrumut de acum zece ani. M-au anunţat că au extins urmărirea penală pentru fals în declaraţiile mele de avere. Şi am stat să studiez dosarul', a declarat miercuri Radu Mazăre, la ieşirea din sediul DNA.

El nu a vrut să dezvăluie informaţii din dosar, ca să nu fie 'reclamat' din nou de procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, care marţi a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii în cazul unor declaraţii ale lui Mazăre despre magistraţi.

'Trăim într-o ţară în care nu eu trebuie să mă dezvinovăţesc, că de ce am împrumutat un prieten grec, că de ce un alt prieten îmi dă nişte bani. Suntem într-o ţară în care cei care acuză trebuie să demonstreze că eu sunt vinovat. Nu eu acum ies şi în faţa întregii ţări trebuie să explic viaţa mea. (...) De când sunt primar încontinuu mă dezvinovăţesc', a afirmat Mazăre.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, s-a prezentat la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat că a primit 175.000 euro mită de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, conform Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ