Radu Mazăre, chiriaş într-un dormitor de 680 metri pătraţi

| 14 apr, 2014

Imediat după ce Radu Mazăre a fost ridicat de DNA, pentru luare de mită, în presă au apărut fotografii cu locuinţa acestuia, o casă somptuoasă în a cărei sufragerie se intră cu şalupa.

Luxul în care trăieşte edilul de Constanţa, renumit de altfel pentru extravaganţele sale gen parade, carnavaluri şi vacanţe în Madagascar, a stârnit întrebări de tipul "cum îşi permite Mazăre, din salariul de primar, aşa un stabiliment?". "Bietul" Radu Mazăre este însă doar chiriaş în propria casă, a dezvăluit duminică jurnalista Sorina Matei în emisiunea Actualitatea Românească, de pe B1 Tv modul în care edilul îşi camuflează averea, controlând-o prin interpuşi, scrie epochtimes.com.

"Vila şi terenul de 4.400 mp sunt controlate prin interupuşi, tot de primar. Ca atare, casa şi terenul sunt pe două firme, SC NISIPURI SA şi APV MEDIA TURISM" iar Radu Mazăre are un contract de închiriere pentru un "dormitor" de 680 de metri pătraţi, accesul la baie şi la bucătăria vilei de pe malul lacului Siutghiol.

NISIPURI S.A. aparţine, conform B1 TV, unui grec şi fratelui edilului, Mihai Mazăre, al cărui nume se regăseşte printre acţionari, în timp ce a doua firmă aparţine mamei primarului, Victoria Gabriela Mazăre şi aceluiaşi frate, Mihai.

"În 1998 Mazăre a fost numit administrator la Nisipuri, s-a retras la 6.11.2003 , deci firma care are casa”, a precizat Sorina Matei. Mai mult, în 2013, ediulul a acordat împrumuturi de 362.000 de euro respectivei firme, bănuţi strânşi, probabil, tot din salariul de primar.

Reamintim că dosarele lui Radu Mazăre nu se rezumă doar la dosarul mitei de 175.000. euro, pentru care edilul a pătimit o noapte în arest, deranjat de sforăiturile lui "nea Radu Ruşanu", fostul preşedinte ASF.

Tag-uri: DNA, Radu Mazăre
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ