Ponta: Asta e Băsescu! Un preşedinte decăzut, o ruşine a României

| 15 apr, 2014

Azi, cetatenii Romaniei au vazut din nou adevarata fata a lui Traian Basescu, tot ce a reprezentat el in acesti 9 ani - ura, abuzuri, minciuni, amenintari, lipsa de scrupule!, a scris premierul Victor Ponta pe pagina sa de Facebook în urma atacurilor lansate de preşedintele Băsescu.

"Asta e Basescu! Un presedinte decazut, o rusine a Romaniei. Este total degradant ce a facut Basescu azi. Nu e posibil sa se vorbeasca asa de la acest nivel al Statului roman. Romania si romanii merita mult mai mult. Continuam lupta, cu si mai multa hotarare! AMR 35 de saptamani!", a scris premierul Victor Ponta pe reţeaua de socializare.

În această seară, Băsescu a continuat atacurile la adresa premierului. Preşedintele Traian Băsescu consideră că înfiinţarea Comisiei Nana este un abuz. Premierul a fost catalogat drept un procuror ratat, iar senatoarea Gabriela Firea a fost făcută şantajistă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ