Antonescu: Băsescu afectează prestigiul României

| 14 ian, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi seară că afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu afectează nu doar imaginea României dar şi prestigiul serviciilor speciale româneşti când spune că România ar putea elibera terorişti.

"Cum poate fi calificată altfel decât iresponsabilă ieşirea unui preşedinte de ţară din Uniunea Europeană şi din NATO care vine şi spune, să dea aşa un exemplu, că ar fi posibil ca noi, aici, în România, să prindem citez: terorişti şi prin aranjamente să-i albim, să-i facem scăpaţi? Cum poţi spune acest lucru care afectează nu doar imaginea României, care afectează imaginea foarte performantă altfel a serviciilor speciale din România, a unităţilor de luptă antiteroristă din România, cum poţi face asemenea afirmaţii iresponsabile în momentul în care măcar din acest punct de vedere România are un foarte bun prestigiu în ochii partenerilor euroatlantici?", a spus liderul PNL, într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

Crin Antonescu e de părere că atitudinea şefului statului este dictată 'doar doar de setea neostoită de a ataca un guvern şi nişte adversari politici'.

"Faptul că asistăm la această degradare politicianistă a discursului unui preşedinte trebuie să ne facă să gândim şi mai bine la proiectul de modificare a Constituţiei", a conchis Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ