ARTIST cunoscut, atac dur la adresa lui Iohannis: "Mă duc să-mi caut un antivomitiv"

| 27 ian, 13:55

Imaginea afişată de Klaus Iohannis şi  Victor Ponta la Iaşi, de Ziua Unirii Principatelor Române, l-a făcut pe Tudor Chirilă să comenteze pe pagina sa personală de facebook. Artistul e de părere că "trebuie sa fii dintr-un aluat cu totul special ca să poți lăsa cu atâta ușurință în spate mizerabila campanie din noiembrie. Ca și cum Ponta n-ar fi împroșcat cu noroi, ca și cum Iohannis n-ar fi fost murdărit.”

Artistul mai adaugă că imaginile cu Iohannis și Ponta, prinși în hora unirii, îi „provoacă o stare de greață”.

"Îmi provoacă o stare de greaţă imaginile cu preşedintele Iohannis şi Ponta zâmbind împreună la sărbătoareaMicii Uniri. Trebuie să fii dintr-un aluat cu totul special (n-aş vrea nici măcar să-l miros) ca să poţi lăsa cu uşurinţă în spate mizerabila campanie din noiembrie. Ca şi cum Ponta n-ar fi împroşcat cu noroi, ca şi cum Iohannis n-ar fi fost murdărit. Cine a zis ca e uşor să fii politician? E nevoie de obraz gros de tot. Îmi rămâne speranţa din ce în ce mai palidă că Iohannis îşi va respecta promisiunile făcute electoratului. Ştiu, sunt idealist. Mă duc să-mi caut un antivomitiv. ", a scris Tudor Chirilă pe pagina sade facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 ian, 12:21
frei_herr
MAMA LUI DE BUN SIMTZ !...
Obishnuit de mic cu un trai bun, o educatzie pe masura pretentziilor parintzilor da' si cu "americanismul" educatzional a lor sai de a-l lasa extrem de slobod, Tudor Chirila a ajuns la o 'libertate' nestrunita greu de intzeles si de acceptat fie si pt. romanul mediu educat. Aceasta binecunoscuta trasatura i-a devenit la maturitate defectul major. Unul care-i estompeaza teribil nu putzinele-i calitatzi...
Bref,
Tudor Chirila ar trebui sa stie ca in primul rind omul, si nu preshedintele Kalus Iohannis, are OBLIGATZIA morala chiar fatza de alegatorii sai de a NU SE PURTA la nivelul grobian al fostului sau contra-candidat.
Pe linie de consecintza logica ar fi fost inadmisibil si mizerabil in cel mai romanesc mod posibil ca Iohannis sa-i fi aratat in manifestarea publica de la Iasi cel mai mic ... dispretz - fie el si foarte disimulat - poltronului prim ...sinistru!
Ma intreb - nu fara temei - oare cum ar fi daca totzi foshtii amici, prieteni sau parteneri pe care Chirilutza i-a ... kakarisit in diverse perioade ale ... "evolutziei" sale artistice atunci cind ar da nas in nas cu fosta lor cunoshtintza l-ar umple pe acesta de ... flegmele bine-meritate, pe masura "caracterului" sau ?!?
Probabil ca nici macar baietzii de la ISU n-ar mai reushi sa-l ... descarcereze!
Asa ca, mare grija cu pianul logicii si al bunului simtz, mai ... "maestre"!
27 ian, 15:31
gigi
cacaciosul asta de Chirila ,"mare artist" isi da si el cu presupusul pai ar insemna ca nimeni in Parlament sa nu isi mai dea buna ziua ,in local sa se bata .cretin chirila e dus cu pluta ,astia sint cei care au ales fatalaul pe care=l vroiau razbunator ,dornic de singe .
27 ian, 14:07
liviuioan
--SATUL-
Draga--tudorica--fiind satul in fiecare zi--vorbeste cu simpatica--ELENA-poate are un remediu pentru tine--daca nu incearca o lamaie de la rares si bogdan-- alea din MALDIVE--e mai bune .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ