Elena Udrea, despre demisia lui Maior: Klaus Iohannis a greşit că a acceptat

| 27 ian, 14:33

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a precizat pe contul personal de Facebook că preşedintele Klaus Iohannis a greşit că a acceptat demisia şefului SRI, George Maior. Elena Udrea speră să se menţină principiul instituit de Băsescu, aceea de a propune un şef din opoziţie.

"Regret demisia/demiterea lui George Maior din fruntea SRI. Este unul dintre oamenii care a contribuit din plin la modernizarea acestui serviciu de informaţii, la credibilizarea sa şi la aducerea la un standard de profesionalism înalt.

Citeşte şi: Ipoteză ŞOC în cazul demisiei lui George Maior. Portretul robot al viitorului şef SRI

Cred că avem de-a face cu o decizie greşită a Preşedintelui Iohannis, pentru că nu văd să existe foarte mulţi oameni capabili să ducă o asemenea funcţie, mai ales într-un moment în care provocările geo-strategice sunt foarte complexe.
Să sperăm că va continua principiul instituit de Traian Băsescu de a pune în funcţie pe cineva de la opoziţie pentru a nu acapara toată puterea", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Citeşte şi:  BREAKING NEWS! DIRECTORUL SRI, George Maior, ŞI-A DAT DEMISIA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 ian, 19:44
gigiduru
Tanti, da matale vezi ca mai sunt niste vuittoane de cumparat, neste excursii prin maldive, lasa-ne cu parerile matale! mai bine arunca-i niste chiftele cu prastia lu fostu sot, la carcera!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ