AUGUSTIN ZEGREAN: Nu am mai auzit ca unui deputat să îi fie interzis să meargă în Parlament

| 25 iun, 10:54

Președintele CCR, Augustin Zegrean, susține că nu a mai auzit ca unui deputat să îi fie interzis să meargă în Parlament, făcând referire la cazul lui Sebastian Ghiță.

"Nu am mai auzit de interdicție pusă unui deputat în Parlament. Este prima dată când aud așa ceva", a spus șeful CCR.

El a spus că acest caz va ajunge pe masa judecătorilor CCR şi atunci se va lua o decizie în privinţa măsurii impuse procurorii DNA împotriva deputatului Sebastian Ghiţă.

"Există o prevedere în regulamentul Camerei Deputaţilor prin care se poate interzice participarea la lucrări pe o perioadă de timp. Nu ştiu dacă se poate şi în cadrul măsurii de control judiciar. Nici nu am auzit de aşa ceva. Nu pot să mă pronunţ pentru că am auzit că va ajunge la Curte şi atunci se va spune că m-am antepronunţat", a declarat, joi, Augustin Zegrean, pentru RomâniaTV.

Miercuri, la ieșirea de la DNA Ploiești, Sebastian Ghiță a declarat că în dosarul său sunt cercetate peste 20 de persoane şi 50 de firme pentru fapte care ar fi fost comise în perioada 2000-2015.

DNA Ploieşti a anunţat miercuri că extinde cercetările în cazul lui Sebastian Ghiţă pentru spălare de bani, evaziune fiscală, corupere de alegători si trafic de influență, fapte comise inclusiv în perioada în care era deja parlamentar.

Citeşte şi: GHIŢĂ: Interzicerea unui ales să meargă în Parlament e un atentat la democraţie

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 iun, 11:45
cantautor
este intr-adevar trasa de par...
inteleg cu tigaile,inteleg cu mita electorala,inteleg cu sprijinul nelegal pentru cumnatul lui Ponta,inteleg ca trebuie cercetate si eventual sanctionate
inteleg control judiciar,dar cu interzicerea exercitarii atributiilor in Parlament nu exista explicatie rezonabila,cat timp are imunitate
Poate ,pe viitor,Romania TV sa fie mai atenta la ce spunea si Udrea,printre randuri,nu sa o caute tot timpul la posete
dupa cum se vede,de la posete la tigai,nu este decat un pas
25 iun, 14:12
palada pufosul
motto:eu ling in fund,dar cu folos,pufosilor...
Mirel Palada, consilier cu rang de secretat de stat al premierului Victor Ponta, a cumparat, anul trecut, un apartament de la RA-APPS pe strada Mihai Eminescu din capitala, intr-un bloc situat la aproximativ 250 de metri de Piata Romana, au declarat surse guvernamentale pentru Hotnews. Mirel Palada a refuzat, in mai multe randuri, sa raspunda oricarei intrebari, inchizand telefonul imediat dupa ce reporterul Hotnews s-a prezentat. Intrebat daca a cumparat apartamentul prin licitatie sau negociere directa sau de ce a ales sa cumpere de la RA-APPS si nu din piata, acesta s-a limitat in a transmite un mesaj ironic: "Si eu te iubesc".

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ