AVERTISMENT alarmant privind clima, lansat de Leonardo Di Caprio

| 24 sep, 2014

'Schimbările climatice nu sunt o ficţiune', a declarat actorul Leonardo Di Caprio la reuniunea ONU pe această temă desfăşurată marţi la New York, informează BBC.

'S-a dovedit că o schimbare accelerată a climei are loc aici, chiar acum', a subliniat starul cinematografic, care a fost recent numit mesager al păcii din partea Naţiunilor Unite.

'Seceta se intensifică, oceanele noastre sunt acidifiate ... vedem evenimente meteorologice extreme în partea de vest a Antarcticii şi straturile de gheaţă din Groenlanda care se topesc la cote fără precedent', a exemplificat Di Caprio, citat de BBC.

Scopul reuniunii a fost să dinamizeze cele peste 120 de state participante la reuniunea ONU de la New York să semneze un nou acord global cuprinzător cu privire la climă în cadrul Conferinţei Naţiunilor Unite privind schimbările climatice care va avea loc în decembrie 2015 la Le Bourget, lângă Paris.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ