BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ

| 02 iul, 2014

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ Miercuri, 2 iulie, absolvenţii de liceu vor susţine proba scrisă la MATEMATICĂ LA BACALAUREAT 2014. Examenul de BACALAUREAT 2014 se va încheia vineri, 4 iulie, cu proba la alegere a profilului şi specializării.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ După ce, luni, absolvenţii de liceu au trecut prin focul primei probe scrise din cadrul examenului de BACALAUREAT 2014, cea la LIMBA ROMÂNĂ SCRIS, aceştia au de susţinut, miercuri, proba la MATEMATICĂ LA BAC 2014.

Absolvenţii de clasa a XII-a vor susţine, miercuri, proba scrisă la MATEMATICĂ din cadrul examenului de BACALAUREAT 2014.

BACALAUREAT 2014 EDU.RO. La proba de matematică, elevii au la dispoziţie trei orei pentru a rezolva cele trei subiecte. Fiecare subiecte este notat cu 30 de puncte şi se acordă 10 puncte din oficiu.

SUBIECTELE şi BAREMUL de CORECTARE la BACALAUREAT 2014 se vor afişa după ora 15.00 pe EDU.RO

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ Prima afişare a rezultatelor va avea loc în data de 7 iulie (până în ora 12,00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile (între orele 12,00 - 16,00), care vor fi soluţionate în perioada 8 - 10 iulie.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ Rezultatele finale BAC 2014 se vor face publice în data de 11 iulie.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ Accesul candidaţilor în săli este permis pe baza actului de identitate, cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ Se interzice candidaţilor să pătrundă în sală cu orice fel de lucrări: manuale, dicţionare, notiţe, însemnari etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ După anunţarea variantei de subiect extrasă de Comisia Naţională de Bacalaureat, se multiplică subiectele în număr egal cu numărul candidaţilor, urmând ca acestea să fie distribuite în săli. Candidaţii care susţin probele în limbile minorităţilor naţionale vor primi simultan subiectul atât în limba maternă, cât şi în limba română.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ Din momentul distribuirii subiectelor, niciun candidat nu mai poate intra în sală şi niciun candidat nu poate părăsi sala, decât dacă predă lucrarea scrisă şi semnează de predarea acesteia.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ În cazuri excepţionale, dacă un candidat se simte rau şi solicită părăsirea temporară a sălii, el este însoţit de unul dintre asistenţi, până la înapoierea în sala de examen; în această situaţie timpul alocat rezolvării subiectelor nu va fi prelungit.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ Timpul destinat elaborarii unei lucrari scrise este de trei ore, socotit din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Pentru elaborarea lucrării scrise, candidaţii folosesc numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor folosesc numai creion negru. Pentru probele scrise la disciplinele „Matematică" şi „Geografie", candidaţii pot să utilizeze instrumente de desen.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ Se interzice folosirea, în timpul probelor scrise, a mijloacelor de calcul. Se foloseşte numai hârtia distribuită candidaţilor de către asistenţi.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂCandidaţii care doresc să corecteze o greşeală taie fiecare rând din pasajul greşit cu o linie orizontală. În cazul în care unii candidaţi, din diferite motive, doresc să-şi transcrie lucrarea, fără să depăşească timpul stabilit, primesc alte coli tipizate.

BACALAUREAT 2014 SUBIECTE ŞI BAREM MATEMATICĂ Acest lucru este consemnat de către asistenţi în procesul-verbal de predare-primire a lucrărilor scrise. Colile folosite iniţial se anulează pe loc de către asistenţi, menţionându-se pe ele „Anulat", se semnează.

Click AICI pentru SUBIECTE

Click AICI pentru SUBIECTE

Click AICI pentru SUBIECTE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ